Skip to content

שקשוקת קבנוס מקסיקנית

אין סוף לגרסאות להכנת שקשוקה . הפעם מביאה מתכון של שקשוקה פיקנטית במיוחד עם קבנוס מקסיקני של מעדני יחיעם. שפתיים ישקו
פחות מדקהזמן קריאה: דקות


מצרכים (לכ-2 מנות):
1 חבילת קבנוס "יחיעם" מקסיקני חריף דק דק (לחלופין  קבנוס קלאסי)
4 ביצים בטמפרטורת החדר
4-5 עגבניות בשלות קצוצות גס או מגורדות
1 פלפל אדום חריף שלם לחלופין 1 פלפל צ'ילי קצוץ
3 שיני שום קלופות וקצוצות
¼ כוס שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה (צ'ילי גרוס)
1 כפית מלח
אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן על אש בינונית ובמחבת עמוקה וגדולה. מוסיפים את השום, הפלפל החריף ומטגנים קלות.
  2. מכניסים את העגבניות והתבלינים, מערבבים היטב ומבשלים כרבע שעה.
  3. שוברים את הביצים בכלי נפרד ומוסיפים לתבשיל בעדינות כל ביצה בנפרד.
  4. לאחר שהחלבון מתייצב מעט, מוסיפים את פרוסות הקבנוס (אני חתכתי פרוסות "אלכסוניות" עבות)
    ומבשלים יחד כ- 5 דק' נוספות.
  5. מסירים מהאש ומגישים עם לחם. בתיאבון!

צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן. המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן