קוביות של אושר מלאות שוקולד וחלבה, עם מוס קרמי עדין וטעים. שממלא את הפה בשלל טעימים ומרקמים. פשוט להתענג מכל ביס.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה :20 דקות *זמן אפיה 25 דקות *כמות: כ- 30 מנות
(החומרים לתבנית מלבנית 20X30 ס"מ)
המצרכים:
לבצק:
1 כוס שמן
5 חלמונים
3 כוסות קמח 1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
3 כפות סוכר
½-¼ כוס מים
למלית:
100 גר שוקולד שבור/שוקולד צ'יפס
2-4 כפות ממרח חלבה לכיסוי הבצק(לחלופין 100 גרם חלבה מפוררת)
5 חלבונים
1 כוס סוכר
1 חב' אינסטנט פודינג וניל או ריבת חלב
אופן ההכנה:
- לשים את חומרי הבצק ללא המים עד לקבלת בצק פירורי.
- מורדים ¼ מכמות הבצק ושומרים במקרר
- מוספים מים ליתר הבצק ולשים לבצק נוח
- בקערת המיקסר מקציפים חלבונים, אינסטנט פודינג וסוכר לקצף יציב
- משטחים את הבצק בתבנית מרובעת גדולה
- מורחים את החלוה
- מפזרים את השוקולד
- על השוקולד מורחים או מזלפים את החלבונים
- מעל הכל מפוררים את הבצק ששמנו בצד.
אפשר לפזר מעל מעט אגוזים,שקדים וכ"ו
אפיה
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ25-30 דקות צבע העוגה זהוב בהיר
תהינו