ריקול למוצרי "מטעמי פאר" – חשד לחיידקי סטפילוקוקוס אוראוס

בבדיקות מעבדה שנערכו על ידי שירות המזון משרד הבריאות מחוז דרום, נמצא חשד לחריגה בחיידקי סטפילוקוקוס במוצרים "קוסקוס של אמא", " סולטנה-קוסקוס טוניסאי" , "סולטנה-קוסקוס מרוקאי". החברה הורתה להוריד את המוצרים ממדפי רשתות המזון והמכולות

ריקול למוצרי "מטעמי פאר" – חשד לחיידקי סטפילוקוקוס אוראוס

בבדיקות מעבדה שנערכו על ידי שירות המזון משרד הבריאות מחוז דרום, נמצא חשד לחריגה בחיידקי סטפילוקוקוס במוצרים "קוסקוס של אמא", " סולטנה-קוסקוס טוניסאי" , "סולטנה-קוסקוס מרוקאי". החברה הורתה להוריד את המוצרים ממדפי רשתות המזון והמכולות

חברת "מטעמי פאר" הודיעה הבוקר (ראשון) על ריקול (קריאה להחזרת מוצרים) להחזרת מוצריה: "קוסקוס של אמא", " סולטנה-קוסקוס טוניסאי" , "סולטנה-קוסקוס מרוקאי" בתאריכי פג תוקף 28/01/18 ו -28/02/18 במשקל 800 גרם.

מימין לשמאל:  קוקוס טוניסאי, קוסקוס מרוקאי, הקוסקוס של אמא
מימין לשמאל: קוקוס טוניסאי, קוסקוס מרוקאי, הקוסקוס של אמא

החברה הודיעה ללקוחותיה כי בבדיקות מעבדה שנערכו על ידי שירות המזון משרד הבריאות מחוז דרום, נמצא חשד לחריגה בחיידקי סטפילוקוקוס אוראוס במוצרים הללו.

"מדובר בחיידק שבתנאים מסוימים עלול לגרום להרעלת מזון ולכן החברה פועלת להורדת המוצרים מהמדפים בתאריכי תוקף אלו. הלקוחות מתבקשים שלא לצרוך מוצרים מתאריכי תוקף אלו. ניתן ליצור קשר בטלפון 086232370", לשון ההודעה.

על פי משרד הבריאות הרעלה כתוצאה מ Staphylococcus aureus נגרמת כתוצאה מצריכת מזון שבו יוצר והופרש רעלן. המחלה אינה נחשבת למחלה קשה והיא נפוצה בעולם. משך הדגירה וחומרת המחלה תלויים בכמות הרעלן שנצרכה. הסימפטומים כוללים בחילה והקאות, התכווצויות בבטן, שלשול. כאבי ראש והתכווצויות שרירים ולפעמים התייבשות עלולים להתרחש במקרים חמורים יותר.​הסימפטומים מתחילים לרוב תוך 1-7 שעות מצריכת המזון. מדובר במחלה שבדרך כלל ההחלמה מהירה, תוך מספר שעות או יום, כך על פי משרד הבריאות.

חברת "מטעמי פאר" הודיעה הבוקר (ראשון) על ריקול (קריאה להחזרת מוצרים) להחזרת מוצריה: "קוסקוס של אמא", " סולטנה-קוסקוס טוניסאי" , "סולטנה-קוסקוס מרוקאי" בתאריכי פג תוקף 28/01/18 ו -28/02/18 במשקל 800 גרם.

מימין לשמאל:  קוקוס טוניסאי, קוסקוס מרוקאי, הקוסקוס של אמא
מימין לשמאל: קוקוס טוניסאי, קוסקוס מרוקאי, הקוסקוס של אמא

החברה הודיעה ללקוחותיה כי בבדיקות מעבדה שנערכו על ידי שירות המזון משרד הבריאות מחוז דרום, נמצא חשד לחריגה בחיידקי סטפילוקוקוס אוראוס במוצרים הללו.

"מדובר בחיידק שבתנאים מסוימים עלול לגרום להרעלת מזון ולכן החברה פועלת להורדת המוצרים מהמדפים בתאריכי תוקף אלו. הלקוחות מתבקשים שלא לצרוך מוצרים מתאריכי תוקף אלו. ניתן ליצור קשר בטלפון 086232370", לשון ההודעה.

על פי משרד הבריאות הרעלה כתוצאה מ Staphylococcus aureus נגרמת כתוצאה מצריכת מזון שבו יוצר והופרש רעלן. המחלה אינה נחשבת למחלה קשה והיא נפוצה בעולם. משך הדגירה וחומרת המחלה תלויים בכמות הרעלן שנצרכה. הסימפטומים כוללים בחילה והקאות, התכווצויות בבטן, שלשול. כאבי ראש והתכווצויות שרירים ולפעמים התייבשות עלולים להתרחש במקרים חמורים יותר.​הסימפטומים מתחילים לרוב תוך 1-7 שעות מצריכת המזון. מדובר במחלה שבדרך כלל ההחלמה מהירה, תוך מספר שעות או יום, כך על פי משרד הבריאות.

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן