לתחתית הפריכה
¼2 כוסות קמח לבצק פריך מתוק של שמרית
1/3כוס שמנת מתוקה
ההכנה
ללוש לבצק אחיד ונעים
לקרר במקרר חצי שעה
לרדד ולצפות תבנית 26
לאפות כרבע שעה בחום בינוני עד הזהבה
למלית הגבינה
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה 32%
3/4 כוס סוכר
1 איסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינה לבנה 5%
הכנת המלית
להקציף שמנת מתוקה חלב ,סוכר ואינסטנט פודינג לקצף יציב
להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה.
לצקת על הבסיס האפוי
ולקרר היטב.
לציפוי
1 כוס פטל (לחלופין תותים, פירות יער טריים או קפואים מחית מנגו/אפרסמון, פסיפלורה)
¼כוס מים מים
סוכר לפי הטעם( תלוי במתיקות הפרי בתות עץ שמתי רק כף סוכר בפירות יער ¼כוס)
1 ג`לטין תות (השתמשו בג`לי לפי צבע הפרי)
ההכנה
לרסק יחד את הפטל המים מיץ והסוכר .
לחמם בזהירות על אש נמוכה עד הסמכה
לסנן.
להמיס את הג`לי בכוס מים רותחים
להוסיף את מסת הפרי ולערבב היטב.
לצקת על העוגה
לצנן לפחות 4 שעות לפני ההגשה