תבשיל קדרה לכאורה תבשיל חורפי הדורש המון עבודה, עוף עם עדשים ירוקות איטלקיות,אבל המותג 'מסטר שף' מביא לנו קיצור דרך במנה נפלאה המתאימה לכל המשפחה .
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
המצרכים
4 כפות שמן זית
2 בצלים חתוכים לרצועות
4 כרעיים
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
1 כף גדושה כמון
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות רוטב צ'ילי חריף מאסטר שף
2 כפות טריאקי מאסטר שף
מים לכיסוי העוף
1 קופסת עדשים מאסטר שף
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
ההכנה
- בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ורצועות בצל
- משחימים מעט את הבצל ומניחים את העוף על צד העור- הצד העליון
- מכסים ואחרי 5 דקות מסירים את המכסה והופכים את העוף לצד השני
- מוסיפים את הגמבות האדומות, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל, מוסיפים צ'ילי חריף, טריאקי ומים לכיסוי העוף, מביאים לרתיחה,
- מנמיכים את האש ומוסיפים פחית עדשים של מאסטר שף
- מפזרים מעל פטרוזיליה ומבשלים בכיסוי חלקי עד שהנוזלים מצטמצמים
מומלץ להגיש עם פטרוזיליה טרייה