אמרולה ליקריש
10 מ"ל – אמרולה
15 מ"ל – סמבוקה שחורה
5 מ"ל – מי ורדים
ההכנה:
לתוך כוס צ'ייסר, מוזגים את הסמבוקה השחורה. מוזגים בעדינות את ליקר מי הורדים.
מחכים שהליקר ישקע בתחתית. ומוזגים בעדינות את האמרולה שיצוף מעל הסמבוקה. ושותים.
אמרולה מרטיני מוס
50 מ"ל – אמרולה
25 מ"ל – וודקה ריגה בלאק
250 מ"ל – מוס שוקולד
הכנה:
יש לנער בעדינות בשייקר את כל המרכיבים. למזוג לכוס בעדינות
לא להוסיף קרח. למזוג לכוס מרטיני קפואה. ולקשט בפירות יער.
בוטגה בליני
65 מ"ל פרוסקו בוטגה גולד
65 מ"ל מיץ אפרסק
2 קוביות קרח
ההכנה:
בכוס שמפניה יש לערבב כ10 שניות להוסיף קרח
ולהגיש עם קישוט של פיסת אפרסק
בוטגה רוסיני
65 מ"ל פרוסקו בוטגה גולד
65 מ"ל מיץ תות שדה
2 קוביות קרח
ההכנה:
בכוס שמפניה יש לערבב כ10 שניות להוסיף קרח
ולהגיש עם קישוט של תות שדה.
אתר חברת ישרקו: http://www.israco.co.il/
לעוד מתכונים לט"ו באב חג האהבה
שייקים וקוקטיילים לכבוד ט"ו באב
http://megafon-news.co.il/asys/archives/272367
מאפים אישים לט"ו באב
http://megafon-news.co.il/asys/archives/272388
מתכונים לחג האהבה
http://megafon-news.co.il/asys/archives/272486
חג אהבה שמח ואוהב