Skip to content

פילה סלמון וסלט איטריות יפני

מנת דג מקורמל, עסיסי עם סלט אטריות יפני, בשילוב טחינה גולמית של אחוה. מנה מנצחת, קלת הכנה, מנה חגיגית שכייף להגיש לארוחת ערב שבת או לארוחת צהרים, מבית היוצר של ביטון אבי.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות


*דרגת קושי: קל *זמן הכנה: כ15 דקות * מספר מנות: 2 מנות
המצרכים
2 פרוסות פילה סלמון
המשרה
2 כפות סילאן
¼ כפית חרדל
2 כפות סויה
1 כף שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל
ההכנה

  1. מערבבים את חומרי המשרה של הדג ועוטפים בו את הדג מעל הכיוונים
  2. משרים עד סיום הכנת הסלט
  3. צולים את הדג במחבת לוחטת משומנת מעט עד מידת הצליה האהובה .(אני צולה כ-2 דקות מכל צד )

לסלט
2 כוסות אטריות ביצים
צרור כוסברה
צרור בצל ירוק
2 גזר חתוך לגפרורים
2 פלפל אדום פרוס דק
1 צ'ילי טרי (אפשר פחות)
חופן בוטנים קצוצים גס
ויניגרט
¼ כוס טחינה אחוה ללא מלח
2 כפות שמן שומשום
2 כפות סויה
½ כפית סוכר
¼ לימון סחוט
1 כף שמן זית
קורט מלח
הכנת הסלט

  1. מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.
  2. בבלנדר מוט או שייקר מכינים את הויניגרט
  3. מתבלים את הסלט בוינגרט

מגישים את הדג לצד הסלט מפזרים בוטנים ועלי כוסברה.
בתאבון 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן