שוק הדגים המפורסם בטוקיו, עבר למקום חדש אחרי 83 שנים במקומו הקודם בסמוך לגינזה. השוק המכונה "המטבח של יפן", סגר את דלתותיו ב-6 לאוקטובר והעביר את כ-900 הסיטונאים לאתר החדש שנפתח באזור החוף של טיוסו הסמוך.
סיטונאי דגים שעבדו במקום במשך עשרות שנים, מזילים דמעה על נוסטלגיה שנסתיימה. האזור היה גם ביתם של כ-350 מסעדות וחנויות עבור קונים רגילים, שם ניתן היה למצוא את המצרכים הטריים והטובים ביותר. השוק שנבנה בשנת 1935 כשוק דגים, התרחב במשך השנים גם למרכז סיטונאי ענק לירקות ופירות וכן למוצרי מזון נוספים. במהלך השנים, המתקנים התבלו והמקום הפך צר מלהכיל, מה שהביא לדיון את נושא העברתו. הדיונים שהחלו בשנות ה-60 וה-70 הבשילו להקצאת שטח רק ב-1999. האתר המתוכנן שימש בעבר כמפעל גז והוא גדול מהשוק הנוכחי פי 1.7 ומכיל 407,000 מ"ר. התנגדויות שהוגשו בענין חומרים רעילים בקרקע, עיכבו את תחילת העבודות. לבסוף הושלמה בנייתם של 3 מתקנים עיקריים ב-2016. שנתיים נוספות עיכבו את העברת השוק עקב בעיות בטיחות.
מופע המכירות הפומביות של דגי הטונה השכם בבוקר, שנסגר לתיירים בשנים האחרונות (היו סיורים מוגבלים ל-120 איש בלבד מידי יום), ייפתח ב-15.1.2019 במתקן החדש, בתצפית מאחורי ויטרינות זכוכית המוצבות על ראמפות גבוהות.
כדי להפוך את המקום לתיירותי, מתכננת עיריית טוקיו להקים מתחמי תיירות ופנאי באזור טיוסו. כל הטוב הזה יתרחש כנראה ב-2023.