בעין צרכנית: חדשות מעולם האוכל

מוצרים חדשים שכדאי להכיר

בעין צרכנית: חדשות מעולם האוכל

מוצרים חדשים שכדאי להכיר

מותג התה הבינלאומי פומפדור (TEEKANNE), משיק לראשונה חליטת צמחים בטעם ייחודי: ג'ינג'ר וכורכום, ללא קפאין ועם 100 אחוז רכיבים טבעיים. תבלין הכורכום בשילוב עם הג'ינג'ר, יוצר משקה טבעי המשלב שמנים אתריים טבעיים הנמצאים בג'ינג'ר ומשתלבים בצורה הרמונית עם יתרונותיו של הכורכום הידוע גם כ- "תבלין החיים".בעשורים האחרונים, הרפואה המודרנית החלה לזהות את חשיבותו של הכורכום, וכיום ניתן למצוא למעלה מ 3000 מחקרים הבודקים את תכונותיו הרפואיות של הכורכומין ,מהם עולה כי הכורכום משמש למניעה וטיפול במחלות שונות. שורש הג'ינג'ר מצטיין אף הוא ביתרונות בריאותיים רבים, והוא משמש כמעין ארון תרופות מהטבע. בנוסף, הג’ינג’ר הוא מקור טוב לוויטמינים ומינרלים. תערובות התה של פומפדור עשויות מחומרי גלם מובחרים, הנבחרים בקפידה ועוברים הישר מהקטיף למעבדות בגרמניה, לבדיקות מקיפות כחלק מתהליכי בקרת איכות מחמירים. התוצאה: תערובת תה / חליטה הרמונית באיכות בלתי מתפשרת ומושלמת. מוצרי הסדרה בכשרות חתם סופר בני-ברק, בהשגחת הבד"ץ כשר למהדרין. את כל מוצרי התה והחליטות של מותג פומפדור, ניתן להשיג בכל רשתות המזון והשיווק והחנויות המובחרות. במבחן הטעם: לא אהבנו את המשקה ללא המתקה כשהומתק  היה טעים. ציון: ♥♥♥♥♥

חליטת צמחים ג'ינג'ר וכורכום (צילום: יח"צ)
חליטת צמחים ג'ינג'ר וכורכום (צילום: יח"צ)

'ג'וסי לוסי'- המבורגר חדש ברשת BBBרשת מסעדות ההמבורגר BBB ממשיכה במסע אחר טעמי ההמבורגרים המיוחדים, ומשיקה בימים אלה מנה חדשה נוספת בטעמים ניו-יורקים מיוחדים: המבורגר ג'וסי לוסי – המבורגר בקר ממולא בגבינות, ריבת בצל מתובלת, סריראצ'ה וירקות, המוגש בתוספת צ'יפס. מנת ג'וסי לוסי הינה חלק ממנות ההמבורגרים המיוחדים אותם איתרה השחקנית דנה פרידר בניו יורק, במסגרת סדרת הרשת "בורגר טריפ – מגלים את אמריקה". דנה חיפשה ומצאה שלוש מסעדות המבורגר מיוחדות שנבחרו לאחר תחקיר מעמיק שנעשה על ידי אנשי הרשת. השקתה של מנת הג'וסי לוסי תלווה בפרק נוסף מתוך הסדרה בכיכובה של דנה, אשר מתאר את הדרך אותה עשתה דנה עד שמצאה את המנה. מנת ג'וסי לוסי תוגש במסעדות הרשת החל מה-6.11.18 ועד ל-1.12.18. מחיר מנה 69 ₪. במסעדות הרשת הכשרות המנה תוגש במילוי פטריות (במקום גבינות) ומחירה 72 ₪. במסגרת תפריט עסקיות מחיר המנה: 76 ₪ (בתוספת מנה ראשונה ושתיה) ובתפריט ארוחה מוגזמת, החל מ-22:30 בימי ב'-שבת: 93 ₪ (בתוספת חצי ליטר בירה מהחבית). במסעדות: אשדוד וראש פינה ההמבורגר ממולא בגבינה מן הצומח. במסעדות הכשרות קרית גת וירושלים ההמבורגר ממולא בפטריות.

צילום: גליה אבירם
צילום: גליה אבירם

חברת ליב תפיץ את מוצרי "דגן מיני מזונות" ו"אפקטבעי" לאחר שהשלימה את הקמתו של המרכז הלוגיסטי, מרחיבה "ליב" את פעילותה בתחום שירותי הסחר וההפצה לספקי מזון בריאות הנלחמים על שטחי המדף ברשתות המזון וחנויות הטבע • "דגן מיני מזון" ו"אפקטבעי", המתמחות בייצור מזון בתחום המאפים וחטיפי הבריאות, יצטרפו לסל המוצרים של ליב בתחום המזון האורגני, טבעי וללא גלוטן הכולל, בין היתר, הסכמי סחר בלעדיים לשיווק מוצרי איזולה-ביו וד"ר שר בישראל

"מאפיית ברמן" תייצר עבור שופרסל לחמים אורגניים תחת מותג green
לראשונה תשווק שופרסל לחמים אורגניים טריים תחת מותג green שיוצגו למכירה במתחמי הטבע וכן במדפי הלחם של סניפי הרשת, במסגרת ההליך קיבלה המאפייה אישור מוסמך לייצור אורגני. קבוצת מאפיות ברמן – מהגדולות והוותיקות בישראל, מתחילה לייצר לחמים אורגניים מיוחדים עבור רשת שופרסל. סדרת הלחמים החדשה, המונה שישה לחמים אורגניים מסוגים שונים, ימותגו תחת מותג green וישווקו בכל סניפי רשת שופרסל, במתחמי green והמוצרים האורגניים, וגם במדפי הלחם הראשיים. במסגרת שיתוף הפעולה בין החברות תייצר מאפיית ברמן שישה לחמים מסוגים שונים באריזות 750 גרם עבור שופרסל – לחם שאור אורגני, לחם כוסמין אורגני, לחם דגנים אורגני, לחם מקמח מלא אורגני, לחם שיפון אורגני, וחלה אורגנית. לשם כך קיבלה מאפיית ברמן אישור מוסמך לייצור אורגני מטעם אגריאור – גוף ההתעדה המוביל בישראל. יהלי עתיר, מנכ"ל מאפיית ברמן, אומר כי המאפייה עובדת מזה מספר חודשים על פרויקט הפיתוח שכולל קווי ייצור ייעודיים, פיתוח טכנולוגיה, ייצור ואספקה של הלחמים האורגניים עבור שופרסל.

סדרת לחמים אורגניים של מאפיית ברמן לשופרסל
סדרת לחמים אורגניים של מאפיית ברמן לשופרסל

חדש ממיזם נשים מבשלות: תפריט טבעוני של מאכלי עדות
"נשים מבשלות" מיזם שמובילה היזמית הקולינרית סמדר קפלינסקי החל דרכו כפרויקט חברתי-קולינרי שנועד להעצמה נשית ולפיתוח הפריפריה. הפרויקט החל בדרום עם קבוצות נשים מאופקים ומנתיבות, התפשט לרחבי הארץ ומפעיל מטבח קייטרינג מרכזי בפולג-נתניה. בו פועלות נשים מתרבויות בישול שונות מרחבי העולם ומציע ארוחות ביתיות מוכנות, עקבות העליה בביקוש למנות טבעוניות פרוייקט נשים מבשלות משיק תפריט טבעוני במטרה להנגיש מגוון רחב של מאכלים עדתיים ואותנטיים.

מאכלי עדות בגרסה טבעונית (צילום: אייל קרן)
מאכלי עדות בגרסה טבעונית (צילום: אייל קרן)

מותג התה הבינלאומי פומפדור (TEEKANNE), משיק לראשונה חליטת צמחים בטעם ייחודי: ג'ינג'ר וכורכום, ללא קפאין ועם 100 אחוז רכיבים טבעיים. תבלין הכורכום בשילוב עם הג'ינג'ר, יוצר משקה טבעי המשלב שמנים אתריים טבעיים הנמצאים בג'ינג'ר ומשתלבים בצורה הרמונית עם יתרונותיו של הכורכום הידוע גם כ- "תבלין החיים".בעשורים האחרונים, הרפואה המודרנית החלה לזהות את חשיבותו של הכורכום, וכיום ניתן למצוא למעלה מ 3000 מחקרים הבודקים את תכונותיו הרפואיות של הכורכומין ,מהם עולה כי הכורכום משמש למניעה וטיפול במחלות שונות. שורש הג'ינג'ר מצטיין אף הוא ביתרונות בריאותיים רבים, והוא משמש כמעין ארון תרופות מהטבע. בנוסף, הג’ינג’ר הוא מקור טוב לוויטמינים ומינרלים. תערובות התה של פומפדור עשויות מחומרי גלם מובחרים, הנבחרים בקפידה ועוברים הישר מהקטיף למעבדות בגרמניה, לבדיקות מקיפות כחלק מתהליכי בקרת איכות מחמירים. התוצאה: תערובת תה / חליטה הרמונית באיכות בלתי מתפשרת ומושלמת. מוצרי הסדרה בכשרות חתם סופר בני-ברק, בהשגחת הבד"ץ כשר למהדרין. את כל מוצרי התה והחליטות של מותג פומפדור, ניתן להשיג בכל רשתות המזון והשיווק והחנויות המובחרות. במבחן הטעם: לא אהבנו את המשקה ללא המתקה כשהומתק  היה טעים. ציון: ♥♥♥♥♥

חליטת צמחים ג'ינג'ר וכורכום (צילום: יח"צ)
חליטת צמחים ג'ינג'ר וכורכום (צילום: יח"צ)

'ג'וסי לוסי'- המבורגר חדש ברשת BBBרשת מסעדות ההמבורגר BBB ממשיכה במסע אחר טעמי ההמבורגרים המיוחדים, ומשיקה בימים אלה מנה חדשה נוספת בטעמים ניו-יורקים מיוחדים: המבורגר ג'וסי לוסי – המבורגר בקר ממולא בגבינות, ריבת בצל מתובלת, סריראצ'ה וירקות, המוגש בתוספת צ'יפס. מנת ג'וסי לוסי הינה חלק ממנות ההמבורגרים המיוחדים אותם איתרה השחקנית דנה פרידר בניו יורק, במסגרת סדרת הרשת "בורגר טריפ – מגלים את אמריקה". דנה חיפשה ומצאה שלוש מסעדות המבורגר מיוחדות שנבחרו לאחר תחקיר מעמיק שנעשה על ידי אנשי הרשת. השקתה של מנת הג'וסי לוסי תלווה בפרק נוסף מתוך הסדרה בכיכובה של דנה, אשר מתאר את הדרך אותה עשתה דנה עד שמצאה את המנה. מנת ג'וסי לוסי תוגש במסעדות הרשת החל מה-6.11.18 ועד ל-1.12.18. מחיר מנה 69 ₪. במסעדות הרשת הכשרות המנה תוגש במילוי פטריות (במקום גבינות) ומחירה 72 ₪. במסגרת תפריט עסקיות מחיר המנה: 76 ₪ (בתוספת מנה ראשונה ושתיה) ובתפריט ארוחה מוגזמת, החל מ-22:30 בימי ב'-שבת: 93 ₪ (בתוספת חצי ליטר בירה מהחבית). במסעדות: אשדוד וראש פינה ההמבורגר ממולא בגבינה מן הצומח. במסעדות הכשרות קרית גת וירושלים ההמבורגר ממולא בפטריות.

צילום: גליה אבירם
צילום: גליה אבירם

חברת ליב תפיץ את מוצרי "דגן מיני מזונות" ו"אפקטבעי" לאחר שהשלימה את הקמתו של המרכז הלוגיסטי, מרחיבה "ליב" את פעילותה בתחום שירותי הסחר וההפצה לספקי מזון בריאות הנלחמים על שטחי המדף ברשתות המזון וחנויות הטבע • "דגן מיני מזון" ו"אפקטבעי", המתמחות בייצור מזון בתחום המאפים וחטיפי הבריאות, יצטרפו לסל המוצרים של ליב בתחום המזון האורגני, טבעי וללא גלוטן הכולל, בין היתר, הסכמי סחר בלעדיים לשיווק מוצרי איזולה-ביו וד"ר שר בישראל

"מאפיית ברמן" תייצר עבור שופרסל לחמים אורגניים תחת מותג green
לראשונה תשווק שופרסל לחמים אורגניים טריים תחת מותג green שיוצגו למכירה במתחמי הטבע וכן במדפי הלחם של סניפי הרשת, במסגרת ההליך קיבלה המאפייה אישור מוסמך לייצור אורגני. קבוצת מאפיות ברמן – מהגדולות והוותיקות בישראל, מתחילה לייצר לחמים אורגניים מיוחדים עבור רשת שופרסל. סדרת הלחמים החדשה, המונה שישה לחמים אורגניים מסוגים שונים, ימותגו תחת מותג green וישווקו בכל סניפי רשת שופרסל, במתחמי green והמוצרים האורגניים, וגם במדפי הלחם הראשיים. במסגרת שיתוף הפעולה בין החברות תייצר מאפיית ברמן שישה לחמים מסוגים שונים באריזות 750 גרם עבור שופרסל – לחם שאור אורגני, לחם כוסמין אורגני, לחם דגנים אורגני, לחם מקמח מלא אורגני, לחם שיפון אורגני, וחלה אורגנית. לשם כך קיבלה מאפיית ברמן אישור מוסמך לייצור אורגני מטעם אגריאור – גוף ההתעדה המוביל בישראל. יהלי עתיר, מנכ"ל מאפיית ברמן, אומר כי המאפייה עובדת מזה מספר חודשים על פרויקט הפיתוח שכולל קווי ייצור ייעודיים, פיתוח טכנולוגיה, ייצור ואספקה של הלחמים האורגניים עבור שופרסל.

סדרת לחמים אורגניים של מאפיית ברמן לשופרסל
סדרת לחמים אורגניים של מאפיית ברמן לשופרסל

חדש ממיזם נשים מבשלות: תפריט טבעוני של מאכלי עדות
"נשים מבשלות" מיזם שמובילה היזמית הקולינרית סמדר קפלינסקי החל דרכו כפרויקט חברתי-קולינרי שנועד להעצמה נשית ולפיתוח הפריפריה. הפרויקט החל בדרום עם קבוצות נשים מאופקים ומנתיבות, התפשט לרחבי הארץ ומפעיל מטבח קייטרינג מרכזי בפולג-נתניה. בו פועלות נשים מתרבויות בישול שונות מרחבי העולם ומציע ארוחות ביתיות מוכנות, עקבות העליה בביקוש למנות טבעוניות פרוייקט נשים מבשלות משיק תפריט טבעוני במטרה להנגיש מגוון רחב של מאכלים עדתיים ואותנטיים.

מאכלי עדות בגרסה טבעונית (צילום: אייל קרן)
מאכלי עדות בגרסה טבעונית (צילום: אייל קרן)

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן