Skip to content

מצננים את הקיץ עם קוקטיילים מרעננים

בקיץ אני אוהבת להפתיע את אורחי עם משקאות טעימים, צוננים ומפתיעים, והכי חשוב שיהיו כאלה שמכינים מהר ובקלות. כאלה הם המשקאות ששתפה אותי החברה הסקוטית מבית ישרקו
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

קוקטייל – אנה מרמלדה

 (צילום: אסף לוי)
(צילום: אסף לוי)

ההכנה:

  1. שימו קרח בשייקר
  2. העבירו כף אחת של ריבת תאנים דרך מסננת על הקרח
  3. הוסיפו מיץ מלימון אחד, מיץ מתפוז אחד וכף טובה של טריפל סק.
  4. שקשקו עד שכל המרכיבים התקררו
  5. סננו לכוס שמפניה. (בערך שליש כוס)
  6. הוסיפו משקה דולצ'ה אנה רוזה.

 

קוקטייל אנה טוויסט מימוזה
הכנה קלה ומהירה

(צילום: אסף לוי)
קוקטייל אנה טוויסט מימוזה (צילום: אסף לוי)
  1. סחטו תפוז אחד וחצי אשכולית ישירות לכוס שמפניה
  2. הוסיפו חצי כפית ריבת תפוז
  3. הוסיפו משקה קאווה אנה דה קונדורניו בלאן דה בלאן ריזרבה קר מאד
  4. הקוקטייל מוכן טעי

קוקטייל – אנה לימונדה שפריץ.
ההכנה:

  1. הניחו שניים-שלושה עלי נענע טריים בכוס בלון
  2. הוסיפו מיץ מלימון שלם, מיץ מתפוז שלם וכפית סירופ סוכר
  3. הוסיפו משקה קאווה אנה קודורניו בלאן דה בלאן ריזרבה צונן
  4. וקשטו בפרוסות דקיקות של לימון ותפוז ונענע.
קוקטייל אנה לימונדה שפריץ (צילום: אסף לוי)
קוקטייל אנה לימונדה שפריץ (צילום: אסף לוי)

לחיים, בהנאה ולרוויה

עוד מתכונים בבלוג שלי "אוכל וזנזוני מוח" תמצאו פה
להצטרפות לקבוצת הפייסבוק שלי לחצו

 

*לאתר חברת ישרקו : http://www.israco.co.il/


error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן