Skip to content

גלידה אפרסקים טבעונית קלת הכנה

עונת האפרסקים בשיאה אבל חיי המדף שלהם בחום הקייץ- מתקצרים ולא פעם אנו נתקלים באפרסקים רכים שאין להם דורש הפתרון של "חקלאי גרנות" להכין גלידת אפרסקים
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

גלידת אפרסקים טבעונית, ממותקת בסילאן, בריאה וטעימה שמתאימה להכנה עם הילדודס ומתאימה כארוחה קלה בימי החופשה
המצרכים

צילום: Depositphotos
צילום: Depositphotos


2 כוסות אפרסקים של "חקלאי גרנות" קפואים וחתוכים לקוביות
⅓ כוס קרם קוקוס
3 כפות סילאן ללא סוכר
1 כפית תמצית וניל
ההכנה
1. ערבלו את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון עד לקבלת תערובת סמיכה.
2. תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד סילאן או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
3. העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
4. הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!

טלי טיפ

  • בהכנת גלידה ללא מכונה אני ממליצה להקפיא כשעה להוציא ולעבד שוב. לעשות כך שלוש פעמים
  • מומלץ להמיר את תמצית הוניל במקל וניל
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן