מתכון חגיגי של סינטה ברכז רימונים שקוצר מחמאות רבות, במינימום עבודה
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
כשמתכון דרש מעט עבודה חייבים להשתמש בחומרים איכותיים, והפעם בנתח בשר איכותי וטרי,
ישר מהקצב
המצרכים
½1 ק"ג נתח סינטה
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כוס רכז רימונים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
1 כפית זרעי שומר
1 כף עלי טימין
ההכנה
- מחממים תנור ל200 מעלות.
- מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הצלייה.
- מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה.
- מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
- מעבירים לתנור וצולים כ40 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין.
- מחזירים לתנור לאפיה של עשר דקות נוספות.
- מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום, הנתח מוכן ב55 מעלות מוציאים
- מניחים ל20 דקות לפני הפריסה.
- פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.
המתכון באדיבות רשת טיב טעם המבצעת משלוחים גם בשבת וחג