באירוע המרכזי של תעשיית המזון בישראל, הוצגו חידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן הוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.
עשרות חברות השתתפו באירוע, ביניהם: החברה המרכזית למשקאות , יקבי תשבי, Valrhona Chocolate (ולרונה), קפה לנדוור, הטחנות הגדולות של א"י, קמח שטיבל, פוליבה, עמינח, מילניום, קירוסקאי-פלבמ, ועוד. כמו כן, השתתפו מציגים ומשלחות בינלאומיות ובהן עשרות חברות זרות ממדינות שונות: איטליה, האיחוד האירופי, אנגליה, ארגנטינה, ברזיל, צ'כיה, רוסי, תורכיה ועוד. ניתן לומר שנמשכת המגמה של חברות בינלאומיות אשר רואות בישראל יעד חשוב לקידום פעילותן בשווקים בינלאומיים ובהתמקדותן בצרכן הישראלי . במסגרת התערוכה התקיימה גם אליפות ישראל באפיה.