מרק קובה דלעת קל הכנה

כשקר וגשום אני אוהבת להתחמם עם קערת מרק חם וטעים והפעם מרק קובה דלעת מהיר הכנה, טבעוני

מרק קובה דלעת קל הכנה

כשקר וגשום אני אוהבת להתחמם עם קערת מרק חם וטעים והפעם מרק קובה דלעת מהיר הכנה, טבעוני

דלעת עם קובה תבשיל חלום , תבשיל של סבתות, קובה כמו שמושיק רוט ציין זו עבודה הדורשת מייומנות, דורשת ידיים עדינות וכו', במרוץ החיים וחלוקת הזמן, בין החשוב לטפל,  רבים מותרים על הכנתו קובה אבל מתגעגעים לתבשיל, ולכן ברישתות השיווק ניתן להשיג קובות טובות ואפילו קובות צמחוניות במלית פטריות, פירה וכו', אני נעזרת בהן כשאני במצבי לחץ וקוצרת אין סוף מחמאות,
השך הראשי של רשת קפה גרג אלעד אמסלם משתף במתכון מעולה למרק כתום עם קובה
המלצה שלי להכפיל ואף לשלש כמויות, זה פשוט נגמר מהר מדיי

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

המצרכים לשלוש מנות

המצרכים

1 בצל חתוך דק
250 גרם דלעת מגורדת ( שמתי כוס וחצי )
250 גרם דלעת קוביות . (ככוס וחצי קוביות)
50 גרם סלרי . ( 2 גבעולים)
200 גרם תפו"א מקולף ומגורד (2 תפוחים בנוניים)
1.5 ליטר מים .
150 גרם רסק עגבניות .
25 גרם מלח (הסתפקתי בכפית)
קורט פלפל שחור טחון .
10 גרם מיץ לימון ( כ 2 כפיות)
20 גרם סוכר (הסתפקתי בכף סטיויה)
60 גרם שמן (הסתפקתי ברבע כוס)
50 גרם (כ2 כפות)  אבקת מרק עוף פרווה (אני משמשמת ואבקת מרק ביתית)
3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט. המלצה שלי שימו 6 קובות).

קפה גרג, מרק מינסטרונה (צילום: דן פרץ)
קפה גרג, מרק מינסטרונה (צילום: דן פרץ)

ההכנה

1. מטגנים בסיר בצל וסלרי עד שקיפות הבצל
2. מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות
3. מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המצרכים ומתבלים
4. בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה לבישול קצר

כשאכלנו מרק זה התמוגגנו מזיכרות מבית סבתא והמרק קצר תשבוחות רבות.

כמו כן, רשת קפה גרג יצאה במבצע חורפי , שעבורי הוא פתרון אידאלי לימים עמוסים מחוץ לבית, מגוון רחב של מרקים בטעמים מפתיעים, בעלות של ₪15,   המבצע בכל חודש דצמבר. טעמתי ואהבתי.

דלעת עם קובה תבשיל חלום , תבשיל של סבתות, קובה כמו שמושיק רוט ציין זו עבודה הדורשת מייומנות, דורשת ידיים עדינות וכו', במרוץ החיים וחלוקת הזמן, בין החשוב לטפל,  רבים מותרים על הכנתו קובה אבל מתגעגעים לתבשיל, ולכן ברישתות השיווק ניתן להשיג קובות טובות ואפילו קובות צמחוניות במלית פטריות, פירה וכו', אני נעזרת בהן כשאני במצבי לחץ וקוצרת אין סוף מחמאות,
השך הראשי של רשת קפה גרג אלעד אמסלם משתף במתכון מעולה למרק כתום עם קובה
המלצה שלי להכפיל ואף לשלש כמויות, זה פשוט נגמר מהר מדיי

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

המצרכים לשלוש מנות

המצרכים

1 בצל חתוך דק
250 גרם דלעת מגורדת ( שמתי כוס וחצי )
250 גרם דלעת קוביות . (ככוס וחצי קוביות)
50 גרם סלרי . ( 2 גבעולים)
200 גרם תפו"א מקולף ומגורד (2 תפוחים בנוניים)
1.5 ליטר מים .
150 גרם רסק עגבניות .
25 גרם מלח (הסתפקתי בכפית)
קורט פלפל שחור טחון .
10 גרם מיץ לימון ( כ 2 כפיות)
20 גרם סוכר (הסתפקתי בכף סטיויה)
60 גרם שמן (הסתפקתי ברבע כוס)
50 גרם (כ2 כפות)  אבקת מרק עוף פרווה (אני משמשמת ואבקת מרק ביתית)
3 יחידות קובה מוכנות פירה או פטריות . (ניתן להשיג ברשתות המרקט. המלצה שלי שימו 6 קובות).

קפה גרג, מרק מינסטרונה (צילום: דן פרץ)
קפה גרג, מרק מינסטרונה (צילום: דן פרץ)

ההכנה

1. מטגנים בסיר בצל וסלרי עד שקיפות הבצל
2. מוסיפים את קוביות הדלעת לטיגון של 2 דקות
3. מוסיפים את הרסק עגבניות ואז את כל המצרכים ומתבלים
4. בזמן הגשת המנה מחממים את המרק מוסיפים את הקובה לבישול קצר

כשאכלנו מרק זה התמוגגנו מזיכרות מבית סבתא והמרק קצר תשבוחות רבות.

כמו כן, רשת קפה גרג יצאה במבצע חורפי , שעבורי הוא פתרון אידאלי לימים עמוסים מחוץ לבית, מגוון רחב של מרקים בטעמים מפתיעים, בעלות של ₪15,   המבצע בכל חודש דצמבר. טעמתי ואהבתי.

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן