Skip to content

דגים לשבת: דניס בניחוח אסייתי

פילה דניס וירקות דל קלוריות ועשיר בטעם
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

מנה נפלאה שכל אוהבי הדגים יתענגו עליה ורק 240 קלוריות למנה!!!
*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: ½ שעה *זמן אפיה: כ-15 דקות מספר *מנות: 4 מנות

המצרכים
4 פילה דניס

לרוטב
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין יבש
1 כף סוכר חום
½כוס מים
3קוביות ג'נג'ר דורות
4 קוביות שום כתוש
4 קוביות כוסברה
1 כפית לימונית(החלק הלבן)קצוץ דק לחלופין גרדת לימון

ההכנת הרוטב
שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים עד קבלת רוטב אחיד

ההכנת הדגים
מרססים תבנית בשמן
מסדרים מעל את הדגים בצפיפות
יוצקים את הרוטב על הדגים
אופים כעשרים דקות בזמן האפיה מדי פעם יוצקים מעט מהרוטב על הדג

הירקות

3 גזרים חתוכים לג'וליאנים
8 גבעולי בצל ירוק חתוכים לרצועות
2 פלפלים חריפים חתוכים לרצועות דקיקות
1 כף שמן להקפצה
לחמם את השמן במחבת
להקפיץ את הגזר והפלפלים כ3-4 דקות
להוסיף בצל ירוק ולהקפיץ עוד דקה.

צלחות המנה
מניחים את הדג על צלחת גדולה
מסדרים מסביב את הירקות

אותה הגברת בשינוי האדרת
החליפו בכל דג אהוב מפולט או שלם
ניתן להוסיף לירקות שעועית ירוקה ופטריות
לאוהבי החריף: הוסיפו לרוטב צ'לי חריף גרוס

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן