Skip to content

לחם טעים לפסח

עד כה חשבתם שאין לחם פריך טרי וטעים לפסח? טעיתם, את המתכון הזה אתם חייבים לנסות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 5 דקות *זמן התפחה :שעתיים *זמן אפיה: 15-40 דקות כמות: ככר לחם אחת או 6 לחמניות גדולות או 12 לחמניות מאפינס 

לחם טרי רך וטעים לפסח
לחם טרי רך וטעים לפסח (צילום:טלי גרופית)

מצרכים 
1 שקית תערובת קמח להכנת מאפי שמרים לפסח (350 גרם)
1 כפית מלח
½ כף אבקת סטביה / סירופ אגבה
2 ביצים
2 כפות שמן
1 כוס מים

לציפוי
תרסיס שמן
שומשום/קצח

לאפיה
ללחם תבנית לחלה (חד פעמית או רגילה 30X10 )
ללחמניות גדולות 6 תבניות אינגליש קייק קטנות חד-פעמיות
ללחמניות קטנות תבנית ל-12 מאפינס (יוצאים 18 יחידות)

ההכנה
לחמם תנור ל170 מעלות
בקערת המיקסר לשים את הקמח שמרים הסוכר והמלח ולערבב עם וו הגיטרה
להוסיף ביצים שמן ומים וללוש כ7 דקות
הבצק דליל מאד לא לחשוש ולא להוסיף דבר
לכסות ולהניח להתפחה של שעה
להעביר לתבנית משומנת לפי הבחירה
לכסות ולהפיח שנית עוד כחצי שעה
לרסס בתרסיס שמן ולפזר שומשום/קצח
לאפות עד השחמה
ללחם כ35-45 דקות  ללחמניות כ15-25 דקות
                                                          תהנו

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן