Skip to content

טרטר סלמון ואבוקדו מרענן

מנה אביבית hphphv ומרעננת,,בטעמי ים ולימון שתקשט כל שולחן חג, ומתאימה כמנה ראשונה או לארוחת ערב קלה.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

שילוב של סלמון ואבוקדו בטרטר חגיגי זהו שילוב מנצח מבית "אבוקדו גרנות"
*דרגת קושי:♥♥♥♥ *זמן הכנה: 20 דקות * מספר מנות: 4 מנות

צילום: Depositphotos

מצרכים
200 גרם פילה סלמון טרי – חתוך לקוביות קטנות
1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות" חתוך לקוביות
1 מיץ מלימון שלם
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן זית
1 שן שום כתושה
1 בצל סגול קצוץ קטן
1 כף רוטב סויה
מעט גרידת לימון
קורט מלח

ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הדג עם חצי ממיץ הלימון, גרידת הלימון, בצל סגול, כף שמן שומשום, כף רוטב סויה, שן שום כתושה ומלח.
מניחים במקרר למשך 10 דקות.
2. בקערה נפרדת מערבבים את האבוקדו עם יתרת מיץ הלימון, מלח ושמן זית.

ההגשה
מניחים רינג על צלחת הגשה ומסדרים בשכבה התחתונה את קוביות האבוקדו ובשכבה השנייה את קוביות הסלמון. מגישים עם מצה או לביבות קמח מצה ונהנים מכל ביס.

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן