לשבועות עוגת 'גבינה' בסקווטים טבעונית

שלוש שכבות של עונג בעוגת ביסקוויטים וגבינה בשלושה טעמים: חמאת בוטנים, ממרח נוגט ושוקולד לבן, טבעונית וקלת הכנה

לשבועות עוגת 'גבינה' בסקווטים טבעונית

שלוש שכבות של עונג בעוגת ביסקוויטים וגבינה בשלושה טעמים: חמאת בוטנים, ממרח נוגט ושוקולד לבן, טבעונית וקלת הכנה

סופסוף מצאתי עוגה כלבבי שמתאימה גם לטבעוניים שבחבורה ויחד עם זאת מתחסלת ע"י כולם, הכנתה מהירה ואין צורך באפיה. שדרוג של עוגת הבסקווטים המסורתית בטעמים נפלאים, המתכון של השפית אביגיל מייזליק שהשתמשה ב'גבינות' הטבעוניות של 'משומשו'.
פשוט עונג לחך

צילום: חנה יודייקין

דרגת קושי ♥♥♥♥*זמן הכנה: כ30 דקות *מספר מנות" 2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים
500 גרם ביסקוויטים בטעם קקאו
למלית חמאת בוטנים
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
4 כפות גדושות חמאת בוטנים
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1כפית מיץ לימון
למלית ממרח נוגט
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
4 כפות גדושות ממרח נוגט פרווה
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1 כפית מיץ לימון
למלית שוקולד לבן
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
100 גרם שוקולד לבן
1 כף שמן
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1 כפית מיץ לימון
ההכנת  מלית חמאת הבוטנים
שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.
טועמים ומאזנים מתיקות, במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מיץ לימון.
הכנת  מלית הנוגט
שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.
טועמים ומאזנים מתיקות.
הכנת מלית השוקולד הלבן
ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים או במיקרוגל
במעבד מזון מערבלים יחד את הגבינות, השמנת, הסוכר והלימון.
מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה. מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת.
הרכבת העוגה
מניחים בשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה שכבה של ביסקוויטים.
יוצקים את שכבת חמאת הבוטנים בשתי התבניות.
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים ועליהן יוצקים את שכבת גבינת הנוגט.
מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת ומורחים למעלה בצורה נאה את שכבת השוקולד הלבן.
שומרים במקרר כשמונה שעות או שעתיים בהקפאה עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סופסוף מצאתי עוגה כלבבי שמתאימה גם לטבעוניים שבחבורה ויחד עם זאת מתחסלת ע"י כולם, הכנתה מהירה ואין צורך באפיה. שדרוג של עוגת הבסקווטים המסורתית בטעמים נפלאים, המתכון של השפית אביגיל מייזליק שהשתמשה ב'גבינות' הטבעוניות של 'משומשו'.
פשוט עונג לחך

צילום: חנה יודייקין

דרגת קושי ♥♥♥♥*זמן הכנה: כ30 דקות *מספר מנות" 2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים
500 גרם ביסקוויטים בטעם קקאו
למלית חמאת בוטנים
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
4 כפות גדושות חמאת בוטנים
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1כפית מיץ לימון
למלית ממרח נוגט
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
4 כפות גדושות ממרח נוגט פרווה
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1 כפית מיץ לימון
למלית שוקולד לבן
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
100 גרם שוקולד לבן
1 כף שמן
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1 כפית מיץ לימון
ההכנת  מלית חמאת הבוטנים
שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.
טועמים ומאזנים מתיקות, במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מיץ לימון.
הכנת  מלית הנוגט
שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.
טועמים ומאזנים מתיקות.
הכנת מלית השוקולד הלבן
ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים או במיקרוגל
במעבד מזון מערבלים יחד את הגבינות, השמנת, הסוכר והלימון.
מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה. מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת.
הרכבת העוגה
מניחים בשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה שכבה של ביסקוויטים.
יוצקים את שכבת חמאת הבוטנים בשתי התבניות.
מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים ועליהן יוצקים את שכבת גבינת הנוגט.
מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת ומורחים למעלה בצורה נאה את שכבת השוקולד הלבן.
שומרים במקרר כשמונה שעות או שעתיים בהקפאה עד להגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן