Skip to content

מנה אביבית: סלט פסטה ואבוקדו

בחום ובשרב הכי מתאים מנה קלילה של פסטה עם אבוקדו ועגבניות שרי, עונג לחיך. המנה טבעונית ויכולה להתאים כסלט, כתוספת וכמנה עיקרית בחג השבועות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

* דרגת קושי:♥♥♥♥ *משך הכנה: עשר דקות *זמן בישול: כ15 דקות  *מספר מנות: 4

 צילום: הדס ניצן
צילום: הדס ניצן

מצרכים
1 חבילה פסטה מסוג פטוצ׳יני (500 גרם)
1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
1 כף שמן אבוקדו/ השתמשתי בשמן זית
250 גרם עגבניות שרי
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור

ההכנה
1. מבשלים פסטה מסוג פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן ומסננים.
2. חוצים את האבוקדו לשני חצאים ומועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו. מוסיפים מעט מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת ממרח.
3. מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.
4. שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשתיים. מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים.
5. פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה. מתקנים תיבול ומגישים.
שידרוגים
לגוון בסוגי העגבניות והצבעים
לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.
להוסיף שום קונפי או שום כתוש

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן