*דרגת קושי: ♥♥♥♥♥ *זמן הכנה כ30 דקות *מספר מנות: 4 מנות
מצרכים
400 גרם שייטל או סינטה פרוס לרצועות
1 בצל פרוס דק
3 פלפלים צבעוניים פרוסים לרצועות
½1 כוס שעועית צהובה קפואה מופשרת
½1 כוס שעועית ירוקה קפואה מופשרת
פטריות לפי החשק פרוסות
2 שייני שום פרוסות לגפרורים
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר דק
תרסיס שמן
למרינדת הבשר
1 חלבון
1 כפית קורנפלור
1 כף סויה
1 כפית מיץ לימון
1 שן שום כתוש
משרים את הבשר במרינדה לשעה
לרוטב
1/2 כוס מרק צח בקר/ עוף
2 כפות סויה
2 כפות רוטב צ'לי מתוק/חריף
1 כפית שמן שומשום
פלפל שחור, מלח לפי הטעם
לערבב בקערה
ההכנה
מרססים מחבת ווק בתרסיס שמן מחמממים מוספים את הבשר עם הג'ינג'ר והשום ומקפיצים עד שינוי צבע הבשר
מוצאים את הבשר ושומרים בצד. שומרים את נוזלי הצריבה בווק להמשך הבישול
באותה הווק החמה מוספים את הבל והפלפלים וצורבים כ3 דקות
מוספים את השעועית וצורבים מעט, מתבלים במלח ופלפל
מוספים את הרוטב והבשר ומערבבים עד ביעבוע מוספים את הפטריות חמבשלים יחד חמש דקות .
מגשים חם עם עלי כוסברה, צ'ילי אדום או עירית