עוגת קרם חלב מהירה ומדהימה

עוגה מדהימה שנמסה בפה – בין שכבות בצק פריך שוכן קרם חלב מדהים

עוגת קרם חלב מהירה ומדהימה

עוגה מדהימה שנמסה בפה – בין שכבות בצק פריך שוכן קרם חלב מדהים

מתכון עוגת שבת מהירה, קלת הכנה  שתקוצר מחמאות
*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ25 דקות * זמן אפיה: כ30-40 דקות 

המצרכים
300 גרם קמח תופח
100 גר 'סוכר
1 סוכר וניל
100 גר 'חמאה (לפרווה מחמאה)
1 ביצה
לקרם
400 מ"ל חלב (לפרווה חלב סויה/שקדים/קוקוס)
3 חלמונים
100 גר 'סוכר
40 גר 'קמח
קליפת לימון
הכנת הבצק
לערבב קמח עם סוכר
וחמאה לתערובת פירורים להוסיף חמאה ולערבב לתערובת פירורים כמו קוסקוס.
להניח לקירור במקרר
הכנת הקרם
להביא לרתיחה את החלב עם קליפות הלימון
בקערה לערבב 3 חלמונים עם סוכר להוסיף קמח ולערבב לרביכה
להוציא את קליפת הלימון מהחלב, לצקת מעט מהחלב החם על רביכת הביצים ולערבב (השואת טמפרטורה) כך בהדרגה להוסיף את כל החלב.
להחזיר לסיר להרתיח תוך ערבוב
לבשל 2 דקות עד הסמכה להוריד מהלהבה ולכסות
הרכבת העוגה
לקחת תבנית 22 ולהניח מחצית מתערובת הבצק להדק לתחתית
למזוג את המלית על הבצק, יש להשאיר שוליים של 1 ס"מ
לכסות בשכבה נוספת להתחיל לכסות מהדפנות, ורק לאחר מכן את המרכז.
לאפות בחום 180 מעלות 30-40 דקות עד קבלת שיזוף קל
לצפות באבקת סוכר וליהנות

שלמות – פריכות מלא קרם מדהים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון עוגת שבת מהירה, קלת הכנה  שתקוצר מחמאות
*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ25 דקות * זמן אפיה: כ30-40 דקות 

המצרכים
300 גרם קמח תופח
100 גר 'סוכר
1 סוכר וניל
100 גר 'חמאה (לפרווה מחמאה)
1 ביצה
לקרם
400 מ"ל חלב (לפרווה חלב סויה/שקדים/קוקוס)
3 חלמונים
100 גר 'סוכר
40 גר 'קמח
קליפת לימון
הכנת הבצק
לערבב קמח עם סוכר
וחמאה לתערובת פירורים להוסיף חמאה ולערבב לתערובת פירורים כמו קוסקוס.
להניח לקירור במקרר
הכנת הקרם
להביא לרתיחה את החלב עם קליפות הלימון
בקערה לערבב 3 חלמונים עם סוכר להוסיף קמח ולערבב לרביכה
להוציא את קליפת הלימון מהחלב, לצקת מעט מהחלב החם על רביכת הביצים ולערבב (השואת טמפרטורה) כך בהדרגה להוסיף את כל החלב.
להחזיר לסיר להרתיח תוך ערבוב
לבשל 2 דקות עד הסמכה להוריד מהלהבה ולכסות
הרכבת העוגה
לקחת תבנית 22 ולהניח מחצית מתערובת הבצק להדק לתחתית
למזוג את המלית על הבצק, יש להשאיר שוליים של 1 ס"מ
לכסות בשכבה נוספת להתחיל לכסות מהדפנות, ורק לאחר מכן את המרכז.
לאפות בחום 180 מעלות 30-40 דקות עד קבלת שיזוף קל
לצפות באבקת סוכר וליהנות

שלמות – פריכות מלא קרם מדהים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן