ילדים מבשלים: לזניה ופיצה שוקולד

כעט שהילדים בבית כדאי לשתף אותם בהכנת מתכונים קלים כמו המתכון ללזניה  ולפיצה שוקולד שילדים יהנו להשתתף בהכנה  ולאכול אותם בהנאה

ילדים מבשלים: לזניה ופיצה שוקולד

כעט שהילדים בבית כדאי לשתף אותם בהכנת מתכונים קלים כמו המתכון ללזניה  ולפיצה שוקולד שילדים יהנו להשתתף בהכנה  ולאכול אותם בהנאה

מתכון ללזניה אישית מבית ברילה

צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבא

המצרכים
12 עלי לזנייה
1 צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים

ההכנה:
1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
פיצה שוקולד

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

המצרכים
1 חבילה בצק פיצה מצונן של שמרית
1 צנצנת שוקולד למריחה (כל שוקולד שאוהבים)
1 טבלת שוקולד אגו לבן
1 טבלת שוקולד אגו חלב
1 טבלת שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו
שבבי קוקוס
1 בננה
חופן אגוזי לוז קצוצים
ההכנה
פורסים את הבצק וחותכים לשני עיגולים שווים בגודלם
מניחים אתהבצק בתבנית מצופה בנייר אפיה
מקפלים כלפי מעלה את השוליים של הבצק כדי למנוע את נזילת השוקולד.
מורחים על גבי הבצק את השוקולד למריחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות.
בזמן שהבצק בתנור, חותכים את טבלאות השוקולד לקוביות ואת פרוסות הבננה לעיגולים.
כאשר הבצק אפוי ושחום מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את השוקולד, פרוסות הבננה, שבבי הקוקוס ואגוזי הלוז
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכון ללזניה אישית מבית ברילה

צילום: אפיק גבאי
צילום: אפיק גבא

המצרכים
12 עלי לזנייה
1 צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים

ההכנה:
1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.
3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
פיצה שוקולד

צילום גלי איתן
צילום גלי איתן

המצרכים
1 חבילה בצק פיצה מצונן של שמרית
1 צנצנת שוקולד למריחה (כל שוקולד שאוהבים)
1 טבלת שוקולד אגו לבן
1 טבלת שוקולד אגו חלב
1 טבלת שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו
שבבי קוקוס
1 בננה
חופן אגוזי לוז קצוצים
ההכנה
פורסים את הבצק וחותכים לשני עיגולים שווים בגודלם
מניחים אתהבצק בתבנית מצופה בנייר אפיה
מקפלים כלפי מעלה את השוליים של הבצק כדי למנוע את נזילת השוקולד.
מורחים על גבי הבצק את השוקולד למריחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות.
בזמן שהבצק בתנור, חותכים את טבלאות השוקולד לקוביות ואת פרוסות הבננה לעיגולים.
כאשר הבצק אפוי ושחום מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את השוקולד, פרוסות הבננה, שבבי הקוקוס ואגוזי הלוז
תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן