פשטידת קישואים וגבינות טבעונית

פשטידה טבעונית ללא גלוטן, עשירה בטעמים. הפשטידה משלבת קישואים, סלרי, זעתר, ומבחר 'גבינות' משומשו מומלצת ביותר.

פשטידת קישואים וגבינות טבעונית

פשטידה טבעונית ללא גלוטן, עשירה בטעמים. הפשטידה משלבת קישואים, סלרי, זעתר, ומבחר 'גבינות' משומשו מומלצת ביותר.


*דרגת קושי:
♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 30 דקות * זמן אפיה : כשעה *מספר מנות: כ6-8 מנות
מכינים מראש

3 כפות פישתן טחון
6 כפות מים
שמים בקערה קטנה מערבבים ומניחים כרבע שעה לקבלת ג'לי
המצרכים
2 בצלים פרוסים דק על מנדולינה
6 קישואים פרוסים דק על מנדולינה
1 ראש סלרי מגורד דק( אני מגרדת אותו במעבד מזון ולאחר מכן טוחנת עם הסכין של מעבד המזון, מתקבלים פירורים עדינים כך אני אוהבת זאת)
½ כוס שמן זית
3 כפות קמח עדשים כתומות
250 גר לאבנה משומשו
200 גר גבינה מלוחה 16 % משומשו
100 גר גבינה מגוררת משומשו
1 כף עלי זעתר טרי(לא חובה)
1 כף תבלין זעתר
½-¼ פלפל לבן טחון
*לדעתי אין צורך להוסיף מלח אבל לשיקולכם
ההכנה

1. שמים במחבת מטגנים את הבצל כמו ב¼ כוס שמן מוטגנים את הבצל עד   שקיפות
2. מוספים קישואים ומטגנים כדקה על אש גדולה מנמיכים את האש מכסים
3. מאדים עד רכות מדי פעם מערבבים, כשהקישוא רך אבל עדיין יציב
4. מוספים את שראש הסלרי ומאדים במידת הצורך מוספים שמן .
5. מקררים את התערובת
6. מערבבים בקערה את הגבינות, תערובת הפשתן ותבלינים
7. מוספים את תערובת הקישואים מערבבים מעט
8. לשמן היטב תבנית ולפזר פירורי פז או קמח תירס
9. לצקת לתבנית את התערובת
10.לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך שעה עד שהפשטידה משחימה    ומתייצבת

*הפשטידה מעוטרת בפרוסות קישוא קלויות ועלי זעתר.
*את גבינות משומשו ניתן להשיג בחניות הטבע וברשתות השיווק המובחרות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


*דרגת קושי:
♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 30 דקות * זמן אפיה : כשעה *מספר מנות: כ6-8 מנות
מכינים מראש

3 כפות פישתן טחון
6 כפות מים
שמים בקערה קטנה מערבבים ומניחים כרבע שעה לקבלת ג'לי
המצרכים
2 בצלים פרוסים דק על מנדולינה
6 קישואים פרוסים דק על מנדולינה
1 ראש סלרי מגורד דק( אני מגרדת אותו במעבד מזון ולאחר מכן טוחנת עם הסכין של מעבד המזון, מתקבלים פירורים עדינים כך אני אוהבת זאת)
½ כוס שמן זית
3 כפות קמח עדשים כתומות
250 גר לאבנה משומשו
200 גר גבינה מלוחה 16 % משומשו
100 גר גבינה מגוררת משומשו
1 כף עלי זעתר טרי(לא חובה)
1 כף תבלין זעתר
½-¼ פלפל לבן טחון
*לדעתי אין צורך להוסיף מלח אבל לשיקולכם
ההכנה

1. שמים במחבת מטגנים את הבצל כמו ב¼ כוס שמן מוטגנים את הבצל עד   שקיפות
2. מוספים קישואים ומטגנים כדקה על אש גדולה מנמיכים את האש מכסים
3. מאדים עד רכות מדי פעם מערבבים, כשהקישוא רך אבל עדיין יציב
4. מוספים את שראש הסלרי ומאדים במידת הצורך מוספים שמן .
5. מקררים את התערובת
6. מערבבים בקערה את הגבינות, תערובת הפשתן ותבלינים
7. מוספים את תערובת הקישואים מערבבים מעט
8. לשמן היטב תבנית ולפזר פירורי פז או קמח תירס
9. לצקת לתבנית את התערובת
10.לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך שעה עד שהפשטידה משחימה    ומתייצבת

*הפשטידה מעוטרת בפרוסות קישוא קלויות ועלי זעתר.
*את גבינות משומשו ניתן להשיג בחניות הטבע וברשתות השיווק המובחרות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן