Skip to content

לביבות ירקות עם סלמי

לביבות זהובות הן סמלו של חג החנוכה, הפעם הלביבות הן מירקות שמשודרגות בלסמי סרוולט של מעדני יחיעם הנותנים ללביבה טעם ייחודיי ממכר, הלביבות ניתנות לטיגון או אפייה

לביבות ירקות עם סלמי

לביבות זהובות הן סמלו של חג החנוכה, הפעם הלביבות הן מירקות שמשודרגות בלסמי סרוולט של מעדני יחיעם הנותנים ללביבה טעם ייחודיי ממכר, הלביבות ניתנות לטיגון או אפייה

צילום: ניקי .ב
צילום: ניקי .ב

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה : כ 10 דקות * כמות: כ 25 לביבות

מצרכים:
1 בצל בינוני קצוץ
150 גרם נקניק סלמי סרוולט "מעדני יחיעם"
1 כף סוכר חום דמררה
2 גזר
2 קישואי זוקיני קטנים
1 בטטה
3 שיני שום
3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
1 ביצה
1/2 כוס + 2 כפות קמח
6 כפות שמן טיגון
1 כפית שטוחה מלח

ההכנה:
1מכינים פירה מתפוח אדמה אחד
2. מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שהוא שקוף ומוסיפים את הסוכר חום. מערבבים עד שכל הסוכר נמס ומעבירים לקערה.
3. מקלפים את הבטטה, שני תפוחי האדמה והגזר. מגרדים את הירקות ואת הזוקיני בחורי המגרדת הגדולים (אני מגרדת במעבד המזון ולאחר הגרוד סוחטת היטב את הירקות )
4. מוסיפים את הבצל, תפוח האדמה המעוך, הנקניק סרוולט הקצוץ של מעדני יחיעם, הקמח והביצים והתיבול

טיגון הלביבות
מחממים מחבת רחבה ב3-4 כפות שמן יוצרים לביבות ומניחים במחבת , בעזרת המזלג משטחים מעט את הלביבות מטגנים עד שהלביבה מזהיבה והופכים לצד שני עד הזהבה.
מוצאים את הלביבות לנייר סופג

אפיית הלביבות
מחממים תנור ל- 180 מעלות. על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן מסדרים את הלביבות ומכניסים לאפייה בתנור למשך 25 דקות. הופכים את הלביבות ואופים 20 דקות נוספות, עד להזהבה של שני הצדדים.
ההגשה
מגשים לצד צ'יפס אפוי, לצד סלט עגבניות, פיתות בטאבון וטחינה.

צילום: ניקי .ב

*המתכון באדיבות: ניקי ב

צילום: ניקי .ב
צילום: ניקי .ב

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה : כ 10 דקות * כמות: כ 25 לביבות

מצרכים:
1 בצל בינוני קצוץ
150 גרם נקניק סלמי סרוולט "מעדני יחיעם"
1 כף סוכר חום דמררה
2 גזר
2 קישואי זוקיני קטנים
1 בטטה
3 שיני שום
3 תפוחי אדמה בגודל בינוני
1 ביצה
1/2 כוס + 2 כפות קמח
6 כפות שמן טיגון
1 כפית שטוחה מלח

ההכנה:
1מכינים פירה מתפוח אדמה אחד
2. מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שהוא שקוף ומוסיפים את הסוכר חום. מערבבים עד שכל הסוכר נמס ומעבירים לקערה.
3. מקלפים את הבטטה, שני תפוחי האדמה והגזר. מגרדים את הירקות ואת הזוקיני בחורי המגרדת הגדולים (אני מגרדת במעבד המזון ולאחר הגרוד סוחטת היטב את הירקות )
4. מוסיפים את הבצל, תפוח האדמה המעוך, הנקניק סרוולט הקצוץ של מעדני יחיעם, הקמח והביצים והתיבול

טיגון הלביבות
מחממים מחבת רחבה ב3-4 כפות שמן יוצרים לביבות ומניחים במחבת , בעזרת המזלג משטחים מעט את הלביבות מטגנים עד שהלביבה מזהיבה והופכים לצד שני עד הזהבה.
מוצאים את הלביבות לנייר סופג

אפיית הלביבות
מחממים תנור ל- 180 מעלות. על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן מסדרים את הלביבות ומכניסים לאפייה בתנור למשך 25 דקות. הופכים את הלביבות ואופים 20 דקות נוספות, עד להזהבה של שני הצדדים.
ההגשה
מגשים לצד צ'יפס אפוי, לצד סלט עגבניות, פיתות בטאבון וטחינה.

צילום: ניקי .ב

*המתכון באדיבות: ניקי ב

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן