טרטר בר ים בשמן זית עם סלט

מנה נפלא וחגיגית מלאה בצבעוניות וטעמים, של טרטר בר ים בשמן זית, בסגנון סשימי, עם סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים. המנה קלה להכנה, מקסימה ביופייה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה אמיתית של הטבע,

טרטר בר ים בשמן זית עם סלט

מנה נפלא וחגיגית מלאה בצבעוניות וטעמים, של טרטר בר ים בשמן זית, בסגנון סשימי, עם סלט ים תיכוני רענן ועשיר בטעמים. המנה קלה להכנה, מקסימה ביופייה, תקשט את שולחן החג ותהיה חגיגה אמיתית של הטבע,

צילום: ענת פייזר
צילום: ענת פייזר

דרגת קושי:♥♥♥♥ *זמן הכנה: 10 דקות *מספר מנות: 4 מנות
מצרכים 
240 גרם דג בר ים טרי ללא עור וללא אדרות
20 גרם שמן זית קורנייקי של "משק אחיה"
4 מלפפון מיני
2 עגבניות מגי קצוצות ללא קליפה וגרעינים
4 צנוניות חתוכות לקוביות
4 פרחי כרובית

צילום: ענת פייזר

1 בצל סגול
½ לימון
1 כף עירית קצוצה
מעט עלי טימין
קורט מלח
קורט פלפל שחור
מיץ מליים אחד
1 כף שומשום קלוי

ההכנה
1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי.( הכי קל להבקש ממוכר הדגים)
2. במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה.
3. חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול.
4. מערבבים את הירקות בקערת נירוסטה ומוסיפים שמן זית, עירית, טימין, מיץ ליים וקורט מלח ופלפל שחור.
5. מוסיפים פנימה את פרוסות הדג ומערבבים.
6. מסדרים בצלחת הגשה פרוסות דג וסלט, יוצקים כף ממיצי הירקות,
7. מפזרים את השומשום הקלוי מעל ומגישים.

תהנו
*המתכון באדיבות השף דוד ביטון בשיתוף יצרנית שמן הזית הישראלי "משק אחיה"

צילום: ענת פייזר
צילום: ענת פייזר

דרגת קושי:♥♥♥♥ *זמן הכנה: 10 דקות *מספר מנות: 4 מנות
מצרכים 
240 גרם דג בר ים טרי ללא עור וללא אדרות
20 גרם שמן זית קורנייקי של "משק אחיה"
4 מלפפון מיני
2 עגבניות מגי קצוצות ללא קליפה וגרעינים
4 צנוניות חתוכות לקוביות
4 פרחי כרובית

צילום: ענת פייזר

1 בצל סגול
½ לימון
1 כף עירית קצוצה
מעט עלי טימין
קורט מלח
קורט פלפל שחור
מיץ מליים אחד
1 כף שומשום קלוי

ההכנה
1. פורסים את הדג לפרוסות דקות, בצורת חיתוך של סשימי.( הכי קל להבקש ממוכר הדגים)
2. במחבת ללא שמן קולים את השומשום עד להזהבה קלה.
3. חותכים את הירקות לפרוסות דקות, כולל את הלימון והבצל הסגול.
4. מערבבים את הירקות בקערת נירוסטה ומוסיפים שמן זית, עירית, טימין, מיץ ליים וקורט מלח ופלפל שחור.
5. מוסיפים פנימה את פרוסות הדג ומערבבים.
6. מסדרים בצלחת הגשה פרוסות דג וסלט, יוצקים כף ממיצי הירקות,
7. מפזרים את השומשום הקלוי מעל ומגישים.

תהנו
*המתכון באדיבות השף דוד ביטון בשיתוף יצרנית שמן הזית הישראלי "משק אחיה"

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן