Skip to content

קרם 'גבינה' ותותים פרווה טבעוני

מתכון מיוחד לקינוח מהודר של קרם גבינת תות טבעוני המוגש בכוסות. הקינוח מרהיב ביופיו, קל הכנה ופרווה, מתאים להגשה כקינוח מתוק וטעים ביום העצמאות

קרם 'גבינה' ותותים פרווה טבעוני

מתכון מיוחד לקינוח מהודר של קרם גבינת תות טבעוני המוגש בכוסות. הקינוח מרהיב ביופיו, קל הכנה ופרווה, מתאים להגשה כקינוח מתוק וטעים ביום העצמאות

מתכון טבעוני טעים שנחטף ע"י כולם…
*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ20 דקות *מספר מנות: 8 גביעים בינוניים

צילום: חנה יודייקין
צילום: חנה יודייקין

מצרכים לתחתית:
2 כוסות פצפוצי אורז
3 כפות חמאת בוטנים
2 כפות סילאן
מצרכים למלית:
300 גר' תותים קפואים
2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)
2/3 כוס סוכר
לציפוי: תותים טריים
ההכנת התחתית
1. מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן
2. מערבבים בקערה עם פצפוצי האורז.
3. יוצקים בתחתית של שמונה גביעי יין או אחרים
הכנת המלית
1.טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית, התותים, הגבינה הטבעונית והסוכר.
2. טועמים ומאזנים טעמים.
3. במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון.
4. מעברים את הקרם לשק זילוף
5. מזליפים מהמלית בעזרת שק הזילוף  מעל תחתית הפצפוצים שכבה עד לגובה של כ  2 ס"מ מקצה הגביע
4. חותכים את התותים הטריים בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם.

מגישים קר ונהנים.

*המתכון באדיבות השפית אביגיל מייזליק בשיתוף המותג 'משומשו'

מתכון טבעוני טעים שנחטף ע"י כולם…
*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ20 דקות *מספר מנות: 8 גביעים בינוניים

צילום: חנה יודייקין
צילום: חנה יודייקין

מצרכים לתחתית:
2 כוסות פצפוצי אורז
3 כפות חמאת בוטנים
2 כפות סילאן
מצרכים למלית:
300 גר' תותים קפואים
2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)
2/3 כוס סוכר
לציפוי: תותים טריים
ההכנת התחתית
1. מחממים מעט את חמאת הבוטנים והסילאן
2. מערבבים בקערה עם פצפוצי האורז.
3. יוצקים בתחתית של שמונה גביעי יין או אחרים
הכנת המלית
1.טוחנים יחד במעבד מזון את חומרי המלית, התותים, הגבינה הטבעונית והסוכר.
2. טועמים ומאזנים טעמים.
3. במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מעט מיץ לימון.
4. מעברים את הקרם לשק זילוף
5. מזליפים מהמלית בעזרת שק הזילוף  מעל תחתית הפצפוצים שכבה עד לגובה של כ  2 ס"מ מקצה הגביע
4. חותכים את התותים הטריים בצורה נאה ומסדרים מעל הקרם.

מגישים קר ונהנים.

*המתכון באדיבות השפית אביגיל מייזליק בשיתוף המותג 'משומשו'

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן