*דרגת קושי :♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:10 דקות *מספר מנות: 4 מנות
מצרכים
1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום
כף חמאה
כף שמן זית
¼ כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים:
½ כוס פירורי לחם
¼ כוס ממרח עגבניות מיובשות
ההכנה
1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
3. מוסיפים כף עש שתיים ממי הבישול של הרביולי למחבת של החמאה המומסת
4. מוספים האת הרביולי המבושלים לרוטב החמאה
הכנת פירורי הלחם
במחבת חמה מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.
הגשה
מעבירים לצלחת הגשה את הרביולי ומפזרים מעל הרביולי את פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.
מוצרי פסטה "פסטה ריקו"
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, המוצרים מקלים על הכנת ארוחה איטלקית במטבח הביתי ותחושה של ביקור באיטליה