Skip to content

רביולי גבינות בציפוי פירורי עגבניות מיובשות

לרגל הקיץ והחופש הגדול מביאה מנה איטלקית, קלה להכנה.של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. מנה מיוחדת המתאימה לקיץ. ביס אחד ממנה ובדימיוני אני באיטליה
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

*דרגת קושי :♥♥♥♥ *זמן הכנה:10 דקות *מספר מנות: 4 מנות 

רביולי (צילום: אסף אמברם)

מצרכים 
1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום
כף חמאה
כף שמן זית
¼ כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים:
½ כוס פירורי לחם
¼ כוס ממרח עגבניות מיובשות

ההכנה
1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.
2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
3. מוסיפים כף עש שתיים  ממי הבישול של הרביולי למחבת של החמאה המומסת
4. מוספים האת הרביולי המבושלים לרוטב החמאה

הכנת פירורי הלחם 
במחבת חמה מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.

הגשה
מעבירים לצלחת הגשה את הרביולי  ומפזרים מעל הרביולי את  פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.

מוצרי פסטה "פסטה ריקו"

מוצרי פסטה ריקו (צילום: אימג'ארט)
מוצרי פסטה ריקו (צילום: אימג'ארט)

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה ואיכותית בשיטה איטלקית מסורתית, המוצרים מקלים על הכנת ארוחה איטלקית במטבח הביתי ותחושה של ביקור באיטליה

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן