Skip to content

עוגה לחג: עוגת מנגו מאצ'ה טבעונית

לרגל חגי תשרי, מצ"ב מתכון להכנת קינוח חגיגי, בריא וטבעוני: עוגת מאצ'ה מנגו.
המתכון מהיר, קל להכנה ולא מצריך אפייה

עוגה לחג: עוגת מנגו מאצ'ה טבעונית

לרגל חגי תשרי, מצ"ב מתכון להכנת קינוח חגיגי, בריא וטבעוני: עוגת מאצ'ה מנגו.
המתכון מהיר, קל להכנה ולא מצריך אפייה

*דרגת קושי: ♥♥♥♥ * זמן עבודה: 15 דקות * זמן הכנה: כ2 *מספר מנות: תבנית קוטר 20 , כ8-10 מנות

צילום: יח"צ חו"ל
צילום: יח"צ חו"ל


מצרכים לשכבת הבסיס של העוגה

400 גרם אגוזי קשיו שהושרו למשך לילה שלם
100 גרם אגוזי מלך
70 גרם גרעיני דלעת
6 תמרים מג'הול
1 כף שמן קוקוס מומס
1 כף סירופ פירות
ההכנה
טורפים במעבד מזון עד לתערובת קצוצה
מרפדים בדפנות התבנית בשקף לעוגה – לקבלת גימור יפה
מרפדים את תחתית התבנית בשכבת הבסיס של העוגה.

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

מצרכים  לשכבת המאצ'ה
200 גרם קשיו
4 כפות מיץ לימון סחוט
2 כפיות אבקת מאצ'ה
3 כפות סירופ פירות
3 כפות שמן קוקוס מומס
ההכנה
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מצרכים לשכבת מנגו
1 מנגו
שאריות אגוזי קשיו
6 כפות שמן קוקוס מומס
4 כפות סירופ פירות
2 כפות מיץ לימון סחוט
ההכנה
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם אחיד.
ההרכבה 
1.יוצקים מחצית ממלית המנגו על גבי הבסיס שבתבנית
2.מכניסים למקפיא למשך שעה שלמה עד להתייצבות.
3.יוצקים על גבי שכבת המנגו את מילוי המאצ'ה, מיישרים ומקפיאים שוב לשעה.
4.מוסיפים את מילוי המנגו הנותר,
5.מכניסים שוב למקפיא
קישוט והגשה
1.מוציאים את העוגה מהמקפיא  30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בקוביות מנגו טרי, גרעיני דלעת ופרחים אכילים.
אותה הגברת בשינוי האדרת 
* ניתן לצפות בגנש שוקולד לבן
* ניתן להכין בתבניות אישיות לצפות את התבנית בניילון נצמד, להקלה על הוצאת העוגה.

* המתכון באדיבות 22 קרבון מבית אירני סחר

*דרגת קושי: ♥♥♥♥ * זמן עבודה: 15 דקות * זמן הכנה: כ2 *מספר מנות: תבנית קוטר 20 , כ8-10 מנות

צילום: יח"צ חו"ל
צילום: יח"צ חו"ל


מצרכים לשכבת הבסיס של העוגה

400 גרם אגוזי קשיו שהושרו למשך לילה שלם
100 גרם אגוזי מלך
70 גרם גרעיני דלעת
6 תמרים מג'הול
1 כף שמן קוקוס מומס
1 כף סירופ פירות
ההכנה
טורפים במעבד מזון עד לתערובת קצוצה
מרפדים בדפנות התבנית בשקף לעוגה – לקבלת גימור יפה
מרפדים את תחתית התבנית בשכבת הבסיס של העוגה.

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ

מצרכים  לשכבת המאצ'ה
200 גרם קשיו
4 כפות מיץ לימון סחוט
2 כפיות אבקת מאצ'ה
3 כפות סירופ פירות
3 כפות שמן קוקוס מומס
ההכנה
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מצרכים לשכבת מנגו
1 מנגו
שאריות אגוזי קשיו
6 כפות שמן קוקוס מומס
4 כפות סירופ פירות
2 כפות מיץ לימון סחוט
ההכנה
מערבבים את כל התערובת בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם אחיד.
ההרכבה 
1.יוצקים מחצית ממלית המנגו על גבי הבסיס שבתבנית
2.מכניסים למקפיא למשך שעה שלמה עד להתייצבות.
3.יוצקים על גבי שכבת המנגו את מילוי המאצ'ה, מיישרים ומקפיאים שוב לשעה.
4.מוסיפים את מילוי המנגו הנותר,
5.מכניסים שוב למקפיא
קישוט והגשה
1.מוציאים את העוגה מהמקפיא  30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בקוביות מנגו טרי, גרעיני דלעת ופרחים אכילים.
אותה הגברת בשינוי האדרת 
* ניתן לצפות בגנש שוקולד לבן
* ניתן להכין בתבניות אישיות לצפות את התבנית בניילון נצמד, להקלה על הוצאת העוגה.

* המתכון באדיבות 22 קרבון מבית אירני סחר

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן