Skip to content

קדירת נקניקיות ושעועית

קדירת שעועית ונקניקיות עוף מהירת הכנה וקוצרת מחמאות

קדירת נקניקיות ושעועית

קדירת שעועית ונקניקיות עוף מהירת הכנה וקוצרת מחמאות

כשראיתי על המדף נקניקיות בוטיק במתכון משופר של חברת מעדני יחיעם מיד ראיתי בעיני רוחי קדרת נקניקיות עם שעועית יבשה. ארוחה מהירה ומזינה.

*רמת קושי♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:30 דקות מספר מנות: כ-6 מנות

המצרכים 

1 ח' נקניקיות עוף יחיעם מתכון משופר

צילום: Sell360pro
צילום: Sell360pro

2 כפות שמן זית.
2 בצלים, פרוסים דק
3 שיני שום, כתושות
3 פלפלים, ופרוסים דק (שילוב של צבעים)
1 פלפל חריף פרוס דק (אופציונלי)
2 כפיות פפריקה מעושנת מתוקה
1 קופסת עגבניות קצוצות (400 גר'- מומלץ MOTT)
4 כפות רסק עגבניות
כוסות ½1 ציר ירקות/ מרק עוף רותח
1 קופסה שעועית לבנה מבושלת ומסוננת
1 קופסה שעועית אדומה/שחורה מבושלת ומסוננת
200 גרם עגבניות שרי ( למנה יפה שלבו מספר סוגים וצבעים)
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לעיטור
פטרוזיליה טרייה קצוצה דק,
ההכנה
1. מבשלים את הנקניקיות לפי הוראות החבילה, ואז פורסים.לפרוסות ברוחב 2 ס"מ
2. מחממים שמן זית בסטאג' רחב ,ומניחים על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים.
3. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב במשך 3-4 דקות
4.. מערבבים פנימה את הפפריקה ומבשלים עוד כמה דקות
5. מוספים העגבניות המשומרות, רסק העגבניות, הציר, השעועית ועגבניות שרי. מתבלים לפי הטעם, מכסים ומבשלים במשך כ- 5 דקות, עד צמצום הרוטב והסמכתו
6. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עוד 5 דקות.
בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה
תהנו

כשראיתי על המדף נקניקיות בוטיק במתכון משופר של חברת מעדני יחיעם מיד ראיתי בעיני רוחי קדרת נקניקיות עם שעועית יבשה. ארוחה מהירה ומזינה.

*רמת קושי♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:30 דקות מספר מנות: כ-6 מנות

המצרכים 

1 ח' נקניקיות עוף יחיעם מתכון משופר

צילום: Sell360pro
צילום: Sell360pro

2 כפות שמן זית.
2 בצלים, פרוסים דק
3 שיני שום, כתושות
3 פלפלים, ופרוסים דק (שילוב של צבעים)
1 פלפל חריף פרוס דק (אופציונלי)
2 כפיות פפריקה מעושנת מתוקה
1 קופסת עגבניות קצוצות (400 גר'- מומלץ MOTT)
4 כפות רסק עגבניות
כוסות ½1 ציר ירקות/ מרק עוף רותח
1 קופסה שעועית לבנה מבושלת ומסוננת
1 קופסה שעועית אדומה/שחורה מבושלת ומסוננת
200 גרם עגבניות שרי ( למנה יפה שלבו מספר סוגים וצבעים)
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לעיטור
פטרוזיליה טרייה קצוצה דק,
ההכנה
1. מבשלים את הנקניקיות לפי הוראות החבילה, ואז פורסים.לפרוסות ברוחב 2 ס"מ
2. מחממים שמן זית בסטאג' רחב ,ומניחים על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים.
3. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב במשך 3-4 דקות
4.. מערבבים פנימה את הפפריקה ומבשלים עוד כמה דקות
5. מוספים העגבניות המשומרות, רסק העגבניות, הציר, השעועית ועגבניות שרי. מתבלים לפי הטעם, מכסים ומבשלים במשך כ- 5 דקות, עד צמצום הרוטב והסמכתו
6. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עוד 5 דקות.
בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה
תהנו

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן