Skip to content

קדירת נקניקיות ושעועית

קדירת שעועית ונקניקיות עוף מהירת הכנה וקוצרת מחמאות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

כשראיתי על המדף נקניקיות בוטיק במתכון משופר של חברת מעדני יחיעם מיד ראיתי בעיני רוחי קדרת נקניקיות עם שעועית יבשה. ארוחה מהירה ומזינה.

*רמת קושי♥♥♥♥♥ *זמן הכנה:30 דקות מספר מנות: כ-6 מנות

המצרכים 

1 ח' נקניקיות עוף יחיעם מתכון משופר

צילום: Sell360pro
צילום: Sell360pro

2 כפות שמן זית.
2 בצלים, פרוסים דק
3 שיני שום, כתושות
3 פלפלים, ופרוסים דק (שילוב של צבעים)
1 פלפל חריף פרוס דק (אופציונלי)
2 כפיות פפריקה מעושנת מתוקה
1 קופסת עגבניות קצוצות (400 גר'- מומלץ MOTT)
4 כפות רסק עגבניות
כוסות ½1 ציר ירקות/ מרק עוף רותח
1 קופסה שעועית לבנה מבושלת ומסוננת
1 קופסה שעועית אדומה/שחורה מבושלת ומסוננת
200 גרם עגבניות שרי ( למנה יפה שלבו מספר סוגים וצבעים)
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לעיטור
פטרוזיליה טרייה קצוצה דק,
ההכנה
1. מבשלים את הנקניקיות לפי הוראות החבילה, ואז פורסים.לפרוסות ברוחב 2 ס"מ
2. מחממים שמן זית בסטאג' רחב ,ומניחים על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים.
3. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב במשך 3-4 דקות
4.. מערבבים פנימה את הפפריקה ומבשלים עוד כמה דקות
5. מוספים העגבניות המשומרות, רסק העגבניות, הציר, השעועית ועגבניות שרי. מתבלים לפי הטעם, מכסים ומבשלים במשך כ- 5 דקות, עד צמצום הרוטב והסמכתו
6. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עוד 5 דקות.
בהגשה מפזרים פטרוזיליה קצוצה
תהנו

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן