Skip to content

באר של מעדנים

ענבר וסיגל שפט המוכרים מפאב "הבאר" בראש פינה מתמחים כבר למעלה מ-20 שנה בייצור ממרחי איכות, קונפיטורות, רטבים וליקרים טבעיים בשיטות ביתיות מסורתיות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

 

הסיפור מתחיל לפני קצת יותר מ 20 שנה  כשבני הזוג שפט, ניהלו פאב מצליח בראש פנה העתיקה שנשא את השם 'הבאר', לצדו הוקמה חנות לממכר תוצרת מקומית, שם גם החלו לייצר מעדני מזון איכותיים. עם הגידול בביקוש למעדנים, ראו כי טוב והעבירו בשנת 2007 את הפעילות, למפעל קטן באזור התעשייה בראש פינה ולפני ארבע שנים חנכו את מפעל הבוטיק החדש, בפארק התעשייה צח"ר הממוקם בלב אזור חקלאי. בין ראש פינה לחצור, המפעל מפתח ומייצר מוצרי מזון מובחרים באיכות גבוהה אך בשיטות הקרובות ביותר לאלו הביתיות.

שיטות מסורתיות של הכנה (צילום דן בר דוב)
שיטות מסורתיות של הכנה (צילום דן בר דוב)

לצד השמירה על ערכי ושיטות מסורתיות, המפעל מהווה גם מעבדת מחקר ופיתוח למוצרים חדשים וחדשניים תחת מותג הבית וכן תחת מותגים שונים במיתוג פרטי. בשנה האחרונה החברה לוקחת חלק במכינת מחקר ופיתוח של הרשות לחדשנות וכתוצאה מכך הושקו לאחרונה מוצרים ייחודיים, כדוגמת: ממרחי פלאו, ממרח שום וקייל, קונפיטורת פרחי היביסקוס, ממרח עגבניות ליקופן ועוד.

מבחר רב של קונפיטורות, ממרחים רטבים וליקרים (צילום דן בר דוב)
מבחר רב של קונפיטורות, ממרחים רטבים וליקרים (צילום דן בר דוב)

במפעל, מיוצרים מבחר רב של קונפיטורות, ממרחים רטבים וליקרים המיוצרים מחומרים טבעיים, ללא שימוש בחומרים משמרים, בשיטות ייצור מסורתיות לצד עמידה בתקנים המחמירים של משרד הבריאות וברגולציות של הרשויות הן כיצרני מזון וגם כיצרני ליקרים.

בין החידושים האחרונים: סדרת רטבי הבנרו לחובבי החריף, ממרח חרדל קשיו ובמחלקת הליקרים, לימונצ'לו 27% אלכוהול  וליקר פירות יבשים וקינמון חזק 32% אלכוהול.

למבקרים בסופי שבוע, ניתן לטעום ולרכוש את  מוצרי החברה, בחנות 'הבאר גלריה', באתר השחזור בראש-פינה העתיקה,

באר של מעדנים (צילום דו בר דוב)
באר של מעדנים (צילום דו בר דוב)

 

 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן