Skip to content

סנגרייה תפוחים- המרענן של הקיץ

משקה צונן וטעים לימי הקיץ החמים, סנגרייה תפוחים-מרענן שיצנן את הימים החמים
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

סנגרייה תפוחים. קוקטייל על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור, לרעננות המושלמת. מוגש עם מקלות קינמון וכוכבי אניס ומתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח.

צילום: אולגה טוכשר

מצרכים (לכ- 6 מנות):
2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות

צילום: עמית שטראוס

2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות
1 לימון חתוך לפלחים
1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)
2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי של "פרימור"
1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)
1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר
להגשה: מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע
ההכנה
1. בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
2. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות.
3. לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
4. מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס. ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.

צילום: אולגה טוכשר

המתכון באדיבות חברת פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי")

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן