Skip to content

כרעי עוף אפויות בניחוח הדרי

מתכון מרהיב וחלומי, של כרעי עוף עם הדרים הנאפים בתנור.
פחות מדקה זמן קריאה: דקות

מנה שבה  שילוב טעמי העוף עם פירות ההדר יוצרים מנה מלאת ניחוחות, משגעת וטעימה במיוחד. המתכון באדיבות חקלאי גרנות, קל הכנה ומתאים כמנה עיקרית בסעודת החג החגיגית והשבת

כרעי עוף בהדרים של חקלאי גרנות צילום: הדס ניצן

מצרכים (לכ-5 מנות):

5 יחידות כרעיים עוף
½ אשכולית אדומה פרוסה
2 תפוזים קלופים ופרוסים
1 קליפה מגורדת משני תפוזים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן

ההכנה:

1.בקערה מערבבים גרידת התפוז, רוטב הסויה והסילאן.
2.משרים את העוף למספר שעות ברוטב
3.בתבנית אפייה עם נייר אפיה מסדרים שכבה של פירות הדר פרוסים ומניחים מעליהם את העוף
4.מפזרים פרוסות הדרים מעל הכרעיים
5.מכסים את התבנית בנייר אלומיניום
6.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך שעה.
7.מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים להזהבת העוף למשך כ-20 דקות נוספות.

בתאבון. צילום: הדס ניצן.
בתאבון. צילום: הדס ניצן

חג סוכות נעים ושקט

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן