כלמוביל משיקה בישראל את ה- G80החדשה, מכונית הסאלון היוקרתית של ג'נסיס. ה- G80 היא המכונית הנמכרת ביותר של ג'נסיס בעולם עם למעלה מ- 400 אלף רכבים שנמכרו עד היום וללא ספק הרכב הקלאסי ביותר של המותג, מושקת לאחר מתיחת פנים ומציגה שיפורים רבים מהדגם הקודם.

העיצוב החיצוני של ה-G80 הוא שילוב של אלגנטיות וספורטיביות. הגריל הקדמי המרשים, הפנסים המתוחכמים והקווי המתאר החדים יוצרים מראה אטרקטיבי מאד. בפנים, ג'נסיס שמה דגש על מינימליזם ואיכות. חומרים משובחים, תאורה עמומה ומסך ענק יוצרים אווירה יוקרתית ומזמינה. תצוגת מסכי OLED גדולה ומרשימה בגודל 27 אינץ' משלבת את לוח המחוונים הדיגיטליים ביחידה אחת עם מערכת המידע והבידור בפריסה אופקית כשהתצוגה משתרעת בצורה חלקה אל הקונסולה המרכזית, ומייצרת תחושה היי-טקית. מערכת הרמקולים הוחלפה למערכת חדשה של BANG & OLUFSEN, מעוצבת בגימור אלומיניום איכותי, ומספקת אודיו באיכות הגבוהה ביותר.

ל- G80 מנוע ארבעה צילינדרים בנפח AWD 2,497 סמ"ק T-DGi המשלב מגדש טורבו, טכנולוגיית הזרקה ישירה בעל הספק של 300 כ"ס, עם מומנט גבוה במיוחד של 43 קג"מ המתקבלים כבר מ-1,650 סל"ד. נתוני הספק מרשימים אלו מאפשרים ל-G80 להאיץ ל-100 קמ"ש באמצעות תיבת הילוכים אוטומטית חכמה בעלת שמונה יחסי העברה ב-6 שניות בלבד, תוך מתן זמינות כוח מיידית בכל תנאי הדרך ותאוצות הביניים.
ה-G80 החדשה מציעה תכונות נוחות ובטיחות מהגבוהות בקטגוריה, המעשירות את חוויית הנהיגה; מערכת ה- 3-Zone Plus מאפשרת לנוסעים לשלוט בנפרד על זרימת האוויר והטמפרטורה בשלושה אזורים נפרדים בתוך תא הנוסעים: מושב הנהג, מושב הנוסע והשורה השנייה.

מערכת ADAS המשודרגת היא שילוב של תכונות המסייעות לנהג, לרבות מערכת Remote Smart Parking Assist 2 (בדומה ל-GV60 מאפשרת לנהג להחנות את הרכב באופן אוטונומי מתוך הרכב או מחוצה לו באמצעות השלט, כמו גם להזיז את הרכב אחורה וקדימה במקומות חניה צפופים) וסיוע למניעת התנגשות בחניה קדמית/צדדית/אחורית (PCA-F/S/R). בורר מצבי נהיגה בעל 3 תוכניות קבועות מראש (Comfort, Eco ו-Sport) ותוכנית נוספת בהתאמה אישית מאפשרים לשנות את מאפייני הכיול של המנוע, תגובת דוושת התאוצה וההגה.

ה- G80 מצוידת במערך מקיף של מערכות בטיחות וסיוע לנהג על בסיס חיישנים, מצלמות ורדאר המנטרים את הנעשה מסביב למכונית וכוללות פונקציות ייחודיות. G80 תשווק בישראל בשלב זה ברמת גימור גבוהה בלבד הכוללת סטנדרט יוצא דופן בקטגוריה של גימור, אבזור ונוחות. המחיר הוא 489 אלף שח.
.