Skip to content

מקושקשת הדרים

אני מאד אוהבת ביצים מקושקשות אווריריות, הפעם מביאה מתכון מקורי ומיוחד של תערובת ביצים בתוספת מיץ תפוזים, המעניקים לביצים מרקם אוורירי וטעם משגע. המתכון פשוט וקל להכנה, מתאים כארוחת בוקר או ערב, לצד בייגל וירקות טריים עם כוב מיץ תפוזים סחוט טבעי. בתיאבון!
פחות מדקה זמן קריאה: דקות

ביצים מקושקשות עם טוויסט של מי תפוזים שמקפיץ לטעמים מיוחדים אהובים, באדיבות פרימור והבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי")

מצרכים (לכ- 2 מנות):

4 ביצים

2 כפות מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מעט שמן לטיגון

להגשה:

בייגל / טוסטים / לחם / לחמניות

מיץ תפוזים סחוט טרי של פרימור

ירקות טריים חתוכים גס ם מלח ולימון

אופן ההכנה:

  1. שוברים את הביצים לקערה, מוסיפים את מיץ התפוזים וטורפים היטב.
  2. מחממים מעט שמן במחבת עם ציפוי נונסטיק, יוצקים את תערובת הביצים ובוחשים בעזרת מרית או כף עץ על להבה בינונית כך שהביצים יתבשלו בהדרגה בחתיכות קטנות ולא כחביתה בבת אחת.
  3. מתבלים את הביצים במלח ופלפל וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה כמה דקות עד שהן כמעט מבושלות לגמרי והמקושקשת יציבה.
    טועמים ומתקנים את התיבול.

     הגשה 
הביצה המקושקשת מוגשת לצד בייגל או פרוסות לחם טוסט וירקות טריים.

*הכותבת הינה שפית המספקת ארוחות ו- Lance Box לפרטים בדף טלי בישולים

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן