המצרכים
3 ביצים
1 כוס חלב
100 גרם חמאה מומסת
1 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
2.5 כוסות קמח תופח
1.5 כפיות סודה לשתייה
קורט מלח
ההכנה
1.מחממים מראש 3 דקות את המולטיקייק..
2. מרססים בכל סיבוב בספריי שמן ( חשוב!).
3. לערבב בקערה את כל החומרים לפי הסדר הרשום, עד שמתקבלת בלילה אחידה.
4. שמים כף מלאה בכל שקע, סוגרים את המכסה ואופים כ 5 דקות.
5. מוציאים בזהירות, מקררים וטובלים בציפוי ( את ציפוי השוקולד יש להמיס במיקרו).
*ניתן לאפות בתבנית יעודית*
את הדונטס ניתן ורצוי לצפות ולעטר הייו יצרתיים ושתפו את הילדים בעיטור
המצרכים לציפוי גבינה
1 קופסא גבינת סימפוניה
1-2 כפות אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
צבע מאכל ( לא חובה)
לערבב היטב ולצפות
המצרכים לציפוי שוקולד (לבן או חום)
250 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
לחמם את השמנת ולצקת על השוקולד
להמתין דקה ולבחוש עד המסת השוקולד
