Skip to content

החביתה שתפוצץ לכם את הטעמים – עם נגיעת סלמי מילאנו משגע!"

הפעם אני מציגה לכם מתכון ל-לחביתת סלמי מילאנו– אוכל שתוכלו להכין תוך דקות ולהרגיש כמו שף בבית.
פחות מדקה זמן קריאה: דקות

חביתה מלאה בטעמים טובים ובריאים, עם סלמי מילאנו של מעדני יחיעם שהינו סלמי בקר מותסס בסגנון איטלקי המתאפיין בטעם מעודן, פחות חמצמץ, מתובל בתערובת תבלינים אופיינית שמוסיפה טעם אלו הי לחביתה קלת ההכנה והמהירה תיהנו מכל ביס – המהירות והבריאות נפגשות בכפית אחת!

צילום: חגית בירנבאום

המצרכים למנה אחת 
2 ביצים טריות
פרוסות סלמי מילאנו של מעדני יחיעם
– 1 כף שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור (לפי הטעם)
להגשה
– ירקות קישוט (אפשר להוסיף כמה פרוסות עגבנייה או חסה)

 ההכנה:
1. חממים את השמן: בסיר או מחבת, מחממים כף שמן זית (או חמאה) על חום בינוני.
2. מניחים את סלמי מילאנו על המחבת ומטגנים עד שהן מעט שחומות ומקבלות קראסט.ומוצאים מהחבת

הכנת חביתה + ביצת עיין

.ביצה אחת שמים בכוס מוספים מלח, פלפל ומקשקשים יצקים למחבת  ומסדרים מסביב את סלמי מילאנו. ובמרכז יוצקים בזהירות ביצה עיין
מטגנים את הביצים: מטגנים את הביצים על חום נמוך עד שהחלבון מתייצב והחלבון  נשאר  רך (לפי ההעדפה שלך).

הכנת חביתת סלמי מילאנו של מעדני יחיעם

לערבב את הביצים עם מלח ופלפל בכוס תוך מעט הקצפה
לצקת למחבת משומן תוך הקצפת הביצים במשך חצי דקה  לסדר לשכבה אחידה את הביצים ולהניח את הסלמי  לכסות  את המחבת ולבשל על אש קטנה
התקרשות הביצים

ביצי עיין עם סלמי מילאנו של מעדני יחיעם 

יוצקים שתי ביצים למחבת 
מסדרים מעל את הנקניק וטגנים עד הזהבה  ניתו להפוך ולטגן גם על הצד השני

      בהגשה:
מניחים את החביתת סלמי מילאנו על צלחת. לעטר ירקות טריים

בתיאבון! 🍽

*הכותבת הינה שפית המספקת ארוחות ו- Lance Box לפרטים בדף טלי בישולים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן