Skip to content

מורה מאשדוד הואשם בביצוע עבירות מין בתלמידותיו

המורה יוסף שללאשוילי הואשם כי ניצל את תפקידו ומעמדו המקצועי, וביצע מעשים מגונים בגוף הקטינות אותן לימד, תוך מצג שווא כי מדובר במגע מקצועי הקשור לשיעור
פחות מדקה זמן קריאה: דקות

פרקליטות המדינה הגישה היום (שני) לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד יוסף שללאשוילי (28) מאשדוד, בגין עבירות מין שביצע בתלמידותיו הקטינות בעת ששימש מורה בבית ספר בעיר. מכתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד שרון שוורץ מפרקליטות מחוז דרום, עולה כי בתקופה הרלוונטית לכתב האישום, שימש שללאשוילי כמורה בבית ספר באשדוד. במסגרת עבודתו, ניצל שללאשוילי את תפקידו ומעמדו המקצועי, וביצע מעשים מגונים בגוף הקטינות אותן לימד, תוך מצג שווא כי מדובר במגע מקצועי הקשור לשיעור.

12324
תמונת אילוסטרציה (פטריה לשימוש חופשי לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים)

במקביל להגשת כתב האישום, הוגשה בקשה למעצרו של שללאשוילי עד תום ההליכים המשפטיים. הסיפור נחשף לפני כחודש בעקבות תלונות שהתקבלו מתלמידות כי המורה נגע בהן בצורה מינית לכאורה. התלונות התקבלו ממספר תלמידות קטינות במוסד החינוכי, שסיפרו על המקרים להוריהם. ההורים מיהרו לשתף בדבר את הנהלת בית הספר שמיהרה להפסיק את עבודתו של המורה ודיווחה על האירוע למשטרה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן