תערוכת 'ישראפוד' תתקיים בסוף נובמבר

האירוע החשוב ביותר של ענף המזון והמשקאות בישראל יחל ב-29 בנובמבר ויסתיים ב-1 בדצמבר. התערוכות יתפרסו על שטח של כ-6,000 מ"ר בהם יוצגו חידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות בענף הקמעונאות והשוק המוסדי יצרנים מהארץ לצד חברות מזון מחו"ל יציגו זנים חדשים של פירות אקזוטיים, מוצרי מזון חדשים, עגבניות שרי מצופות שוקולד, […]

תערוכת 'ישראפוד' תתקיים בסוף נובמבר

האירוע החשוב ביותר של ענף המזון והמשקאות בישראל יחל ב-29 בנובמבר ויסתיים ב-1 בדצמבר. התערוכות יתפרסו על שטח של כ-6,000 מ"ר בהם יוצגו חידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות בענף הקמעונאות והשוק המוסדי יצרנים מהארץ לצד חברות מזון מחו"ל יציגו זנים חדשים של פירות אקזוטיים, מוצרי מזון חדשים, עגבניות שרי מצופות שוקולד, […]

האירוע החשוב ביותר של ענף המזון והמשקאות בישראל יחל ב-29 בנובמבר ויסתיים ב-1 בדצמבר. התערוכות יתפרסו על שטח של כ-6,000 מ"ר בהם יוצגו חידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות בענף הקמעונאות והשוק המוסדי

  • יצרנים מהארץ לצד חברות מזון מחו"ל יציגו זנים חדשים של פירות אקזוטיים, מוצרי מזון חדשים, עגבניות שרי מצופות שוקולד, מוצרי שימור למיניהם, משקאות אלכוהוליים בטעמים מגוונים, מוצרי מזון אסיאתים כשרים למהדרין ועוד
  • מושיק רוט, השף הישראלי היחיד בעל 2 כוכבי משלן, ישיק בבכורה עולמית את קונספט "בראשית": חדשנות, בישול ופילוסופיה באמצעות טכניקות ייחודיות
  • השף פיליפ ואן קייסיל – מנהל האקדמיה לשוקולד קאליבו בבלגיה יעביר סדנאות מיוחדות בתחום
לוגו ישראפוד
לוגו ישראפוד

בתערוכה יטלו חלק חברות ישראליות מובילות בתחומן ונציגי חברות מחו"ל: מטורקיה, צרפת, קליפורניה, טיוואן, שגרירויות – פולין, ברזיל, ארגנטינה, אורוגוואי, פרגוואי וליטא.

מתחמים חווייתיים לשפים, מסעדנים ולאנשי הענף, בנושאי: * עולם החלב * עולם השוקולד *עולם הבירה *עולם היין *עולם שמן הזית * עולם האפייה

סדנאות וכנסים:

השף מושיק רוט  – סדנת שף "שבעת ימי בריאה" – בעליה של מסעדת BROUWERSKOLKJE  T בהולנד, שזכתה בשני כוכבי מישלן, הציון הגבוה ביותר שהוענק לשף ישראלי. השף ישיק בבכורה עולמית את קונספט "בראשית": חדשנות, בישול ופילוסופיה באמצעות טכניקות ייחודיות. 30-29 בנובמבר, בחסות: תנובה שף וקיטשן ליין

סדנת שוקולד, הלוחש לשוקולד, השף פיליפ ואן קייסיל, מנהל האקדמיה לשוקולד קאליבו בבלגיה: 29 בנובמבר – 1 בדצמבר, בחסות: אסטלה + הכישור + קאליבו

סמינר איגוד מנהלי בתי מלון בישראל ע"ש ינוש דמון: הבנה ויישום יוזמה באירוח, 30 בנובמבר, בחסות: דה קרינה

האירוע החשוב ביותר של ענף המזון והמשקאות בישראל יחל ב-29 בנובמבר ויסתיים ב-1 בדצמבר. התערוכות יתפרסו על שטח של כ-6,000 מ"ר בהם יוצגו חידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות בענף הקמעונאות והשוק המוסדי

  • יצרנים מהארץ לצד חברות מזון מחו"ל יציגו זנים חדשים של פירות אקזוטיים, מוצרי מזון חדשים, עגבניות שרי מצופות שוקולד, מוצרי שימור למיניהם, משקאות אלכוהוליים בטעמים מגוונים, מוצרי מזון אסיאתים כשרים למהדרין ועוד
  • מושיק רוט, השף הישראלי היחיד בעל 2 כוכבי משלן, ישיק בבכורה עולמית את קונספט "בראשית": חדשנות, בישול ופילוסופיה באמצעות טכניקות ייחודיות
  • השף פיליפ ואן קייסיל – מנהל האקדמיה לשוקולד קאליבו בבלגיה יעביר סדנאות מיוחדות בתחום
לוגו ישראפוד
לוגו ישראפוד

בתערוכה יטלו חלק חברות ישראליות מובילות בתחומן ונציגי חברות מחו"ל: מטורקיה, צרפת, קליפורניה, טיוואן, שגרירויות – פולין, ברזיל, ארגנטינה, אורוגוואי, פרגוואי וליטא.

מתחמים חווייתיים לשפים, מסעדנים ולאנשי הענף, בנושאי: * עולם החלב * עולם השוקולד *עולם הבירה *עולם היין *עולם שמן הזית * עולם האפייה

סדנאות וכנסים:

השף מושיק רוט  – סדנת שף "שבעת ימי בריאה" – בעליה של מסעדת BROUWERSKOLKJE  T בהולנד, שזכתה בשני כוכבי מישלן, הציון הגבוה ביותר שהוענק לשף ישראלי. השף ישיק בבכורה עולמית את קונספט "בראשית": חדשנות, בישול ופילוסופיה באמצעות טכניקות ייחודיות. 30-29 בנובמבר, בחסות: תנובה שף וקיטשן ליין

סדנת שוקולד, הלוחש לשוקולד, השף פיליפ ואן קייסיל, מנהל האקדמיה לשוקולד קאליבו בבלגיה: 29 בנובמבר – 1 בדצמבר, בחסות: אסטלה + הכישור + קאליבו

סמינר איגוד מנהלי בתי מלון בישראל ע"ש ינוש דמון: הבנה ויישום יוזמה באירוח, 30 בנובמבר, בחסות: דה קרינה

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן