Skip to content

מוס חלבה טבעוני מהיר הכנה

מוס חלבה קצת יותר בריא ומאד טעים. היתרון הגדול שהוא מתאים לטבעוניים ופרווה. מתאים לימי הקיץ החמים וניתן להקפיא
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

המצרכים
1 פחית קרם קוקוס -שקורר במקרר לילה. מה שגורם לנוזל לשקוע וה"שמנת" צפה למעלה. מוציאים את ה"שמנת" (החלק הלבן והסמיך) של חלב הקוקוס בכף אל המיקסר שומרים את הנוזל השקוף במקרר בשביל להכין ממנו שקים או תוספת למרקים
¼ כוס טחינה מלאה
¼ כוס סילאן טבעי ללא תוספת סוכר
2 מעדן סויה Bio במתיקות מעודנת תנובה
ההכנה

  1. מערבבים את הטחינה עם הסילאן
  2. מוספים את היוגורט אל תערובת הטחינה סילאן ומאחדים
  3. מקציפים את שמנת הקוקוס שהפרדנו עד שהיא הופכת לקצפת.
  4. מערבבים ביחד את שתי המסות
  5. יוצקים לכוסיות מקררים היטב.

ניתן לעטר בשוקולד מגורר, פירות ואגוזים שונים
אותה הגברת בשינוי האדרת

  • ניתן להחליף את  את קרם הקוקוס בשמנת מתוקה צמחית

  • ניתן למלא במוס טרטלים או גביעי גלידה  

 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן