Skip to content

פיצה בתנור פיצה

חברת ברימאג המתמחה ביבוא ושיווק מותגים מובילים לבית ולמטבח, משיקה בישראל תנור פיצה כרומקס – תנור לפיצה, הנאפית על משטח אבן, ומעתה ניתן להכין בבית פיצה באיכות של פיצרייה, במהירות וללא פשרות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
תנור פיצה כרומקס. 499 שח. צילום יח"צ חו"ל
תנור פיצה כרומקס. 499 שח. צילום יח"צ חו"ל

תנור הפיצה מצויד במשטח אבן לאפייה המעניקה לפיצה את טעמה המיוחד. האבן גם מזרזת את תהליך האפייה ולאחר 5 דקות אפייה בתנור כרומקס, מתקבלת פיצה פריכה וטעימה.
במכשיר גופי חימום כפולים והוא מסוגל להגיע עד לחום של 246 מעלות צלזיוס ובנוסף קיים בורר טמפרטורה. המכשיר מגיע עם אביזרים נלווים כפורס פיצה איכותי ומרית להגשה ותבנית ההופכת את התנור למחבת חשמלי, להכנת אומלטים, טיגון ועוד.
תנור פיצה כרומקס מגיע עם חוברת מתכונים מיוחדים, אשר הוכנו ונכתבו במיוחד עבור רוכשי המכשיר ומותאמים במיוחד להכנה ביתית מהירה עם המכשיר:
חומרים להכנת בסיס הפיצה:
500 גרם קמח כפית סוכר
300 מ"ל מים                                       
כפית מלח
25 גרם שמרים כפית שמן זית
אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את הקמח בערימה ויוצרים בראשה גומה, אליה שופכים את המלח, הסוכר ושמן הזית. מפוררים את השמרים לתוך כוס עם מעט מים פושרים ומוזגים אותם באיטיות לתוך הגומה.
  2. מערבבים את החומרים ליצירת בצק רך ודביק.
  3. לשים עד שהבצק הופך למוצק וגמיש.
  4. לשיפור הלישה יש להטיח את כדור הבצק שוב ושוב על משטח העבודה ולמעוך אותו עם תנועות כף היד.
  5. מסמנים X על גבי כדור הבצק ומניחים לו לתפוח כשעתיים, בפינה חמימה בקערה כשהוא מכוסה במגבת נקייה. לאחר כשעתיים כ
  6. שהבצק הכפיל את גודלו, יש ללוש אותו במשך מספר דקות.

פיצת תפוחי אדמה, כרישה ורוזמרין
חומרים:
120 גרם גבינת מוצרלה
עלים מענף רוזמרין
קורט מלח גס
2 תפו"א מבושלים
גבעול כרישה פרוס דק
אופן הכנה:
מרדדים את הבצק לעלה דק על תבנית תנור כרומקס.
מפזרים מעט גבינת מוצרלה מגוררת על גבי הבצק.
עליה מסדרים שכבה אחת של תפו"א.
מברישים את תפו"א בשמן זית לקבלת צבע שחום.
מפזרים על תפו"א את הכרישה והמלח ועלי הרוזמרין.
אופים כ-5 דקות בתנור כרומקס. לאחר כ-3 דקות מסובבים את המאפה, כדי להבטיח אפיה אחידה.
בסיום מברישים שוב שמן זית מעל.
פיצת אנשובי
חומרים:
120 גרם גבינת מוצרלה שמן שום
120 גרם אנשובי
2 עגבניות עלי תימין קצוצים
אופן הכנה:

  1. מרדדים את הבצק לעלה דק על תבנית תנור כרומקס.
  2. קוצצים את האנשובי לאחר שסונן מהשמן בו שרה, ופורסים דק את העגבניות.
  3. מפזרים מעט גבינת מוצרלה מגוררת על בסיס הפיצה ועליה מסדרים את האנשובי הקצוץ עם קצת משמן השום יחד עם פרוסות העגבניות.
  4. אופים כ-5 דקות ולאחר האפייה מפזרים על גבי הפיצה עלי תימין קצוצים.

פיצה 4 גבינות
חומרים:
100 גרם גבינת רוקפור
100 גרם גבינת פרמזן
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינת מוצרלה שמן זית
2 כפות עלי רוזמרין
אופן הכנה:

  1. משטחים את הבצק לעלה דק.
  2. מברישים את העלה בשמן זית.
  3. מפוררים את כל הגבינות ומניחים על כל רבע מהבצק גבינה אחרת.
  4. מפזרים מעל את עלי הרוזמרין. אופים כ-5 דקות.

פריטטה ירקות
חומרים:
2 קישואים פרוסים
בצל קטן חתוך לרצועות
גמבה אדומה קטנה חתוכה לרצועות
60 גרם גבינת מוצרלה
1-2 שן שום קצוצה
50 גרם גבינת פטה
כף רוטב פסטו 6 ביצים
15 מ"ל שמן זית קורט
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מפעילים את המכשיר בעצמה 2.
מערבבים בקערה את כל החומרים, חוץ מהביצים.
מעבירים לתבנית התנור ומבשלים דקות אחידות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
מפזרים את כל הירקות בשכבה אחידה על גבי שטח התבנית ויוצקים את תערובת הביצים על הירקות. סוגרים את מכסה התנור ומעבירים לעוצמה 3. לאחר 4 דקות, פותחים את המכסה ומסובבים את התבנית כדי להבטיח אפייה אחידה.
אופים כ-5 דקות נוספות עד שהפריטטה מוכנה.

 בתאבון!

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן