האחד הזמין עוגת גבינה והשני בראוניז. ברגע של יצירתיות שלבתי בניהן עוגת בראוניז ועוגת גבינה, שתיהן רכות ולא זקוקות לזמן אפיה ארוך. השדרוג הפך ללהיט אהוב ביותר
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
*דרגת קושי: כל אחד יכול *זמן עבודה: 10 דקות *זמן אפיה:כ-30 דקות *כמות: תבנית בנונית 20X30 ס"מ
לעוגת שוקולד(בראוניז)
150 ג' שוקולד מריר
150 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
140 ג' קמח (כוס)
ההכנה
להמיס חמאה ושוקולד במיקרוגל
להוסיף סוכר, קמח וביצים אחת אחרי השנייה עד הטמעה מלאה.
לעוגת הגבינה
500 גר גבינה לבנה 5%
½1 כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
ההכנה
לערבב לתערובת הומוגנית
הרכבת העוגה
- לצקת את עוגת השוקולד לתבנית
- לצקת את תערובת הגבינה
- בעזרת כף לערבב /לקפל בתנועות מעגליות מלטה כלפי מעלה מהתחתית כלפי מעלה ליצרת תערובת פסים בשחור לבן ניתן גם לבצע בעזרת מזלג לעבור שתי וערב על פני העוגה ליצירת דוגמת שיש
האפייה
- לחמם תנור ל180 מעלות
- לאפות כ30 דקות ב180 מעלות לא עד יציבות מלאה.
- על הגבינה להיות מעט זהובה בצדדים ורוטטת במרכז.