Skip to content

עוגה לשבת- שיש גבינה מדהימה בעשר דקות עבודה

האחד הזמין עוגת גבינה והשני בראוניז. ברגע של יצירתיות שלבתי בניהן עוגת בראוניז ועוגת גבינה, שתיהן רכות ולא זקוקות לזמן אפיה ארוך. השדרוג הפך ללהיט אהוב ביותר
פחות מדקהזמן קריאה: דקות


*דרגת קושי: כל אחד יכול *זמן עבודה: 10 דקות *זמן אפיה:כ-30 דקות *כמות: תבנית בנונית 20X30 ס"מ

לעוגת שוקולד(בראוניז)
150 ג' שוקולד מריר
150 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
140 ג' קמח (כוס)
ההכנה
להמיס חמאה ושוקולד במיקרוגל
להוסיף סוכר, קמח וביצים אחת אחרי השנייה עד הטמעה מלאה.
לעוגת הגבינה
500 גר גבינה לבנה 5%
½1 כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
ההכנה
לערבב לתערובת הומוגנית
הרכבת העוגה

  1. לצקת את עוגת השוקולד לתבנית
  2. לצקת את תערובת הגבינה
  3. בעזרת כף לערבב /לקפל בתנועות מעגליות מלטה כלפי מעלה מהתחתית כלפי מעלה ליצרת תערובת  פסים בשחור לבן ניתן גם לבצע  בעזרת מזלג לעבור שתי וערב על פני העוגה ליצירת דוגמת שיש

האפייה

  1. לחמם תנור ל180 מעלות
  2. לאפות כ30 דקות ב180 מעלות לא עד יציבות מלאה.
  3. על הגבינה להיות מעט זהובה בצדדים ורוטטת במרכז.

    שוקולד גבינה- להגיש קר או קפוא
    שוקולד גבינה- להגיש קר או קפוא
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן