Skip to content

פילה לברק וירקות בממרח לימון

לרגל ראש השנה וחגי תשרי משתפת במתכון חגיגי ויפיפה, של דג לברק בממרח לימון עם ירקות. ממרח הלימון של "משני" עשוי מלימונים טריים ומעניק לדג טעם וארומה נפלאים. המתכון קל להכנה, מתאים למנה ראשונה או עיקרית בארוחת החג
פחות מדקה זמן קריאה: דקות

מנה יפיפיה ומרשימה  של לברק וירקות בממרח לימונים.
המתכון באדיבות חברת 'משני'

צילום: הדס ניצן

מצרכים 

2 יח׳ דג לברק מפולט ונקי מאידרות (4 פרוסות)
1/4 ממרח לימון של "משני" (אריזת 300 גרם)
4 תפו״א בינוניים מבושלים בקליפתם
1 חב פלפלים קטנים (טינקרבל)
1/2 ראש ברוקולי (מבושל כ10 דקות במי מלח)
2 כפות שמן זית לתיבול
1/4 כפית מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. חוצים כל פילה דג לחצי, מורחים ממרח לימון של משני ומשהים למשך 20 דקות לפחות.
  2. מחממים תנור לחום גבוה (כ-250 מעלות).
  3. מקלפים ופורסים לפרוסות את תפוחי האדמה המבושלים ואת הברוקולי מפרדים לתפרחות.
  4. מתבלים את תפו״א, הברוקולי והפלפלים בשמן זית, מלח ופלפל.
  5. על מגש מרופד בנייר אפיה, צולים בתנור את תפו״א והברוקולי עד השחמה.
  6. מניחים  את הדג והפלפלים מעל הירקות וצלוים ביחד כ-7 דקות.
  7. מסדרים על צלחת הגשה את הדג והירקות ומגישים בתוספת תלוליות ממרח לימון על הצלחת.
    צילום: הדס ניצן . בתאבון

    ממרח לימון חלומי
    סלט ממרח הלימון  של משי במרקם עדין חמוץ, חריף מיוצר מלימונים טריים ועל פי מתכון בלעדי של "משני".
    הממרח מתאים לשימוש בתבשילי דגים, בשר ועוף ובמיוחד לסנדוויץ' טוניסאי וכריכים

ממרח הלימון הינו ממרח שאף כריך טונסאי לא יהיה שלם בלעדיו, אבל לא רק הממרח ישדרג כל קידרת דגים או בשר ויהפוך כל כריך לגורמה. ממרח הלימון של חברת "משני" נחשב במשך שנים לסוד כמוס בתעשיית המזון. אין מסעדה או דוכן המוכרים סנדוויץ' טוניסאי שלא מכירים אותו, הטעם הביתי והמיוחד שלו קנו לו קהל מעריצים נאמן. כעת לראשונה, משיקה חברת "משני" את ממרח הלימון כסלט פרמיום, שיימכר באריזת 300 גרם בחנויות הרשת וברשתות המזון. בטוחני שהוא יקל עליי וישדרג כל מאכל

שא

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן