עוגיות טבעוניות מהירות הכנה

עוגיות נפלאות מהירות הכנה ומופחתות שומן וסוכר

Print Friendly


עוגיות קורנפלקס בניחוח נס קפה

עוגיות קריספיות מדהימות ללא אפיה
המצרכים
50 גרם שומשום
100 גרם חלבה
50 גרם אגוזים קלויים קצוצים גס
3 כפות שמן קוקוס
3 כפות סילאן
½1 כפות סוכר ( אני מותרת)
1 כף נס קפה
6 כוסות קורנפלקס
ההכנה
קולים את השומשום במחבת.
ממסים תוך כדי בחישה את החלבה, מרגרינה, דבש ,סוכר ונס קפה בסיר על אש נמוכה עד שנעשית תערובת אחידה.
מוסיפים את הקורנפלקס, האגוזים והשומשום ובוחשים בעדינות.
מעבירים למנז`טים שומרים בקירור.
עוגיות סחלב נמוחות

עוגיות מטריפות של נגעסה בהם ממלא את החך בטעמים נפלאים של עוד …
המצרכים
3 כפות סחלב
3 כפות אבקת סוכר
½2 כוס קמח (250 גרם)
2/3 כוס שמן(150 מ"ל)
2 טיפות תמצית וניל
לציפוי
מעט קינמון לפיזור על העוגיות
הכנה
בקערת המקסר(או ביד) מערבבים את הקמח, אבקת סוכר ואבקת סחלב, מוספים את השומן
לשים לבצק נוח לעבודה
יוצרים כדורים קטנים
נועצים על כל כדור חצי שקד
מסדרים במגש על נייר אפייה
אופים כ-15-20 דקות עד הזהבה קלה(התחתית זהובה והעוגייה לבנה)
מפזרים מעט קינמון על העוגיות
ממתינים לצינון טרם הוצאתם לקופסה אטומה.
ניתן לצפות באבקת סוכר, לי זה מספיק מתוק .
נקניק פרג ללא אפיה
נקניק מלא פרג מתוק ועשיר למכורים לפרג וגם למי שלא.
המצרכים
1 כוס בחלב סויה וניל
½ כוס סוכר)
7 כפות סילאן
100שמן קוקוס
500 גר' פרג טחון טרי
2-3 כוסות פצפוצי אורז
100 גר' פקאנים קצוצים גס.
ההכנה
להרתיח חלב סוכר, סילאן ושמן קוקוס עד היווצרות בועות
להוסיף פרג ולערבב
מבשלים על אש קטנה וערבוב מתמיד עד שיש בועות כבדות. (7-9 דקות בישול)
שופכים על 3 יריעות נילון נצמד ומגלגלים ל – 3 נקניקים ,
מאפסנים בפריזר.
מגישים פרוסות ישר מהפריזר
אותה הגברת בשינוי האדרת
• להחליף 100 גר' פרג ב 100 גר' קוקוס
• לצפות את הגלילות בקוקוס
• ניתן להמיר את הפקאן השקדים אגוזים

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.