Skip to content

דגים לשבת- דניס במילוי לימונית ולימון צלוי במלח

דגי הדניס, שדגים בים התיכון, הם בין הזנים הנפוצים לאכילה בארצנו בשל טעמו הטוב. רשת טיב טעם משתפת במתכון דניס צלוי ממולא לימונית ולימון ללא שמן בריא ופשוט להכנה
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

 

דניס במילוי לימונית ולימון (צילום: אפיק גבאי)
דניס במילוי לימונית ולימון (צילום: אפיק גבאי)

המצרכים
4 דגי דניס שלמים וטריים
שורש ג׳ינג׳ר מקולף (באורך של כ5 ס"מ)
3 שיני שום
½ כפית פלפל לבן טחון
צרור לימונית . לואיזה
2 ליים או לימון פרוס דק
2 ק״ג מלח גס
6 חלבוני ביצה
ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. במעבד מזון טוחנים יחד שורש ג׳ינג׳ר, שום, פלפל לבן ולואיזה/לימונית עד לקבלת תערובת גסה.
  3. ממלאים את בטן הדג בתערובת ומוסיפים 2-3 פרוסות ליים/לימון.
  4. מערבבים את המלח הגז עם החלבונים
  5. מניחים שכבה דקה של מלח בתבנית
  6. מניחים מעל את הדגים ומכסים ביתרת המלח.
  7. מהדקים מעט וצולים כ-30 דקות.
  8. מומלץ להגיש לצד סלט ירוק

רשת טיב טעם, יוצאת בימים אלו, במגוון מבצעי קיץ אטרקטיביים ומשתלמים, בסניפי הדגל. ראשון לציון/אשדוד/באר שבע/נתניה/אשקלון/בת ים/קריות/עמק חפר/רחובות/רמת החייל/מודיעין/קניון דרורים/חולון/יהוד.

המבצעים לכולם, לחברי מועדון ומצטרפים חדשים. ויתקיימו עד ה- 31.8.17 בסניפים נבחרים.

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן