עוגיות שוקולד פאדג’ מרשמלו ושוקולד

הכי כייף בחורף להתפנק עם כוס תה צמחים ועוגיות טעימות כמו אלה עוגיות שוקולד פאדג’ עם שברי שוקולד ומרשמלו ,מתכון שמשתפת חברת כרמית מתכון של השפית מאיה דרין

Print Friendly

*דרגת קושי:♥♥♥♥ *זמן הכנה: 10 דקות *זמן אפייה: כ8 דקות * מספר עוגיות: כ40 עוגיות

צילום: סטודיו כרמית

צילום: סטודיו כרמית

המצרכים
350 גרם "אגו" שוקולד מריר 60% של כרמית ,קצוץ גס
2 כפות גדושות שמן קוקוס
¼ כוס קמח
½ כוס שקדים טחונים
¼ כפית אבקת אפייה
2 ביצים
¼ כוס סוכר חום דחוס
10 יח’ מרשמלו ורוד לבן של כרמית
ההכנה

  1. ממיסים 200 גרם שוקולד (שומרים 150 גרם להמשך) ושמן קוקוס לקרם חלק לגמרי
  2. מקציפים ביצים וסוכר חום וקצף בהיר ותפוח.
  3. מערבבים קמח, שקדים ואבקת אפייה.
  4. מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים
  5. מוספים ומקפלים את תערובת הקמחאל תערובת השוקולד
  6. מוסיפים את יתרת השוקולד הקצוץ.
  7. שומרים במקרר כ30 דקות
  8. בינתיים חותכים כל מרשמלו ל-4 פרוסות עגולות.
  9. מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות
  10. מסדרים על תבנית אפייה תלוליות אחידות במרווח של 2 ס"מ אחת מהשניה
  11. נועצים עיגול מרשמלו במרכז כל תלולית

האפיה
אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו
נמס

צילום: סטודיו כרמית

צילום: סטודיו כרמית

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.