Skip to content

עוגה לימונית קלת הכנה

עוגה רכה ועסיסית בטעם לימון מרענן מתאימה ליד כוס קפה ולכל אירוח
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

המצרכים
2 לימונים קלופים וחתוכים לרבעים
1 כוס שמן
4 ביצים

נייר אפיה עגול קוקי (צילום: יח"צ)
נייר אפיה עגול קוקי (צילום: יח"צ)

1 כוס חלב
½1 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
נייר אפייה עגול של קוקי
ההכנה
לערבל במערבל את הלימונים, הביצים, החלב, הסוכר, השמן וסוכר הוניל לנוזל שכל תוכנו גרוס.
לסנן במסננת את הנוזל, לזרוק את עודפי הלימון.
בקערה נוסיף את הקמח ואבקת אפייה נערבב זאת ידנית.
בתבנית עגולה נניח נייר אפיה עגול של קוקי, נפזר מעט קמח, ננער עודפים,
נשפוך פנימה את העוגה,
נכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ 40 דקות או עד להשחמה של העוגה.

צילום: אהובה אלפרון
צילום: אהובה אלפרון

*המתכון באדיבות קוקי מתכונאית אהובה אלפרון

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן