Skip to content

לזניית רביולי גבונות ותרד

לזניה מדהימה של יסוני פסטה טרייה ממולאים בריקוטה, גבינות ותרד, שכבות של תרד טרי, רוטב משגע של שמנת פטריות ועוד קצת גבינות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

החודש יכול יום הרביולי הבנלאומי מתכון פטנט של רון יוחננוב לזניה מהירת הכנה שבה משתמשים בכיסוני פסטה טרייה ממולאים בגבינות של ,"פסטה ריקו", שכבות של תרד טרי ורוטבי שמנת ועגבניות – הכל בתבנית אחת.

צילום: רון יוחננוב

מצרכים

צילום: יח"צ

2 חבילות רביולי במילוי גבינות של "פסטה ריקו"
1 חבילת עלי תרד טריים
3 כוסות רוטב עגבניות מוכן (או 3 עגבניות מרוסקות מעורבבות עם 3 שיני שום כתושות, כפית סילאן, מלח ופלפל שחור)
1 גביע רוטב שמנת וגראנה פדנו של "פסטה ריקו" 
1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
1 רוטב שמנת וגראנה פדנו
2 עגבניות פרוסות
2-3 עלי טימין

ההכנה:

  1. בתבנית יוצקים רבע מרוטב העגבניות ומניחים מעליו חבילה אחת של רביולי טרי בשכבה אחת (לא מבושלים).
    מניחים מעל חצי מכמות עלי התרד (אין צורך לחלוט קודם) ויוצקים מעל חצי מגביע רוטב השמנת.
  2. מסדרים שכבה נוספת: חבילה של רביולי טרי, רבע מרוטב העגבניות, חצי שני מכמות עלי התרד וחצי גביע רוטב שמנת.
  3. מפזרים מעל הכל גבינת מוצרלה מגורדת, חצי רוטב עגבניות ומקשטים בפרוסות של עגבניות חתוכה דק ועלי טימין.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-40 דקות ללא כיסוי.
  5. חותכים לפרוסות לזניה ומגישים חם.
    בתאבון (צילום:רון יחננוב)

    חג רביולי שמח

    הכותבת הינה שפית המספקת ארוחות ו- Lance Box לפרטים בדף טלי בישולים

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן