Skip to content

עוגת לימון עם פירות יער ושמן זית בחושה

עוגה רכה בטעם וניחוח משכר של לימון ופירות יער. קלה ומהירת הכנה
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

עוגה מהירת הכנה בלי צורך במיקסר מערבבים ושולחים לתנור

*דרגת קושי: קל הכנה *זמן הכנה: 10 דקות *זמן אפיה: 35-40 *כמות: תבנית: אינגליש קייק

ה
מצרכים
2 ביצים
65 גרם סוכר ( שליש כוס)
1/3 כוס שמן זית
1 כפית תמצית וניל
160 מ”ל חלב/ חלב צמחי (2/3 כוס)
1-2 כפות קליפת לימון מגורדת (רק החלק הצהוב)
¼1 כוס קמח תופח

לפרי (לא חובה טעים גם בלי)
1/2 כוס פירות יער קפואים(השתמשתי באוכמניות שחורות)
1 כף סוכר
1 כפית קורנפלור
לערבב יחד

ההכנה

1. מחממים תנור ל160 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
2. מערבבים בעזרת מטרפה את הסוכר עם גרידת הלימון עש קבלת סוכר לח(תהליך המוציא את השמנים האתרים לסוכר ויוצר ניחוח מדהים)
3. מוספים ביצים וטורפים בעזרת מטרפה מוסיפים שמן ותמצית וניל מערבבים היטב
מוסיפים חלב ומערבבים.
4. בסוף מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים קלות עד לאיחוד החומרים (ערבוב יתר יצור עוגה דחוסה)
5. מוזגים מחצית מהתערובת לתבנית ומפזרים 3/4 מתערובת פירות יער עם מינימום נוזלים
6. יוצקים את יתר תערובת העוגה ומפזרים פירות יער
7. מכניסים לתנור ואופים במשך 35-50 דקות, עד שקיסם יוצא יבש. והעוגה נפרדת מהדפנות
8. מוציאים מהתנור ומכסים או עוטפים בנילון נצמד. מה שגורם לאדים להרטיב את העוגה והעוגה יוצאת עסיסית

אותה הגברת בשינוי האדרת
ניתן להחליף את פירות היבשים בשוקולד צ'יפס או להכין בלי תוספות
תהנו

*הכותבת הינה שפית המספקת ארוחות ו- Lance Box לפרטים בדף טלי בישולים

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן