Skip to content

פסטיבל 'שף תאכל' חוזר הקיץ למגוון מסעדות

פסטיבל חובבי המזון חוזר למסעדות נבחרות בארץ. הזדמנות נפלאה לטעום מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר של 84 שקל. השנה השפים מציעים ממיטב המנות: מטיבון טלה ועד טריפוליני טרטופו
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

כמדי קיץ, חוזר אלינו פסטיבל 'שף תאכל', המאחד עשרות מסעדות מכל רחבי הארץ לעשרה ימים של חגיגה קולינרית. הנוסחה פשוטה, תנו לישראלי חובב המזון את המסעדה שהוא אוהב, במחיר של 84 שקל למנה ראשונה, עיקרית וקינוח, ותבינו למה הפסטיבל חוגג הקיץ כבר 14 פסטיבלים, שהתקיימו ברציפות בשבע השנים האחרונות.

השפים המצולמים: (מימין) שחר שייקוביץ מ"עד העצם" הרצליה, גיא קמחי 'לה בוקה' ירושלים, אמילי גולדברג 'מונטיפיורי 7', מיקי סוויסה 'לונה' אשקלון וניר דגן 'קאזה נובה' בנמל יפו, צולם בפארק מיני ישראל, על-ידי בן יגבס
השפים המצולמים: (מימין) שחר שייקוביץ מ"עד העצם" הרצליה, גיא קמחי 'לה בוקה' ירושלים, אמילי גולדברג 'מונטיפיורי 7', מיקי סוויסה 'לונה' אשקלון וניר דגן 'קאזה נובה' בנמל יפו, צולם בפארק מיני ישראל, על-ידי בן יגבס

החל מה-8 ביולי ועד ה-19 בחודש, יציעו לכם עשרות שפים את הגירסה שלהם למנות קיץ מוקפדות ומותאמות לחיך הישראלי. השף אמילי גרינברג ממסעדת השוק 'מונטיפיורי 7' בתל-אביב בחרה להגיש בתפריט הפסטיבל טיבון טלה על עלי מנגולד, המוגש עם פירה תפוחי אדמה וטפנד זיתים. בצפון – שוקי קדוש במסעדת השף 'שוקה' בחיפה יכין קונוס מבשר טלה קצוץ מועשר בעלי פטרוזיליה נענע ובצלים, בשלולית טחינה, פס של עמבה, צנוברים ועלי ראשד, מוגש בליווי סלט עגבניות, פלפל חריף ושום.

עושה לכם חשק לעוד? השף של מסעדת 'סרגוס' בתל-אביב מציע לכם קיץ של כמהין, הטרנד הלוהט בסצנת הקולינאריה הישראלית עם מנה של טריפוליני טרטופו, מבחר פטריות עם שמן כמהין. אוהבים רק בשר? לכו על השיפוד הרץ של מסעדות 'קאזה דו ברזיל' בראשון לציון ובאילת. כמובן, מגוון של מסעדות שף כשרות, כמסעדת 'לונה' באשקלון של השף מיקי סוויסה המציע לחוגגי הפסטיבל מאפה טלה  – דפי פילו במילוי בשר טלה מונחים על קרם חומוס וסילאן.

"הטעם הקולינארי של הצרכן הישראלי דורש תמיד חידושים", מספר טל נחמיה, מנכ"ל פסטיבל שף תאכל, "המסעדות בארץ מתחילות בהכנות לפסטיבל חודשים לפני תחילתו, בודקות ומכניסות מנות חדשות ובמקביל מחליטות מהן מנות הדגל שהקהל מגיע במיוחד אליהם. השנה נציע לציבור עשרות מסעדות, בפריסה ארצית, המעניקות את חווית הפסטיבל, ובעיקר – את המחיר הנמוך – במגוון מסעדות שף, מסעדות אתניות, מסעדות שוק וכמובן מבחר של מסעדות כשרות. חשוב לנו לתת לקהל שלנו המלווה אותנו כבר שנים בנאמנות, ושרבים ממנו אף הולכים ליותר ממסעדה אחת בעשרת ימי הפסטיבל – מענה קולינארי טעים, איכותי וחדשני – במבחר מנות, ריחות וחגיגה לחושים".

פסטיבל 'שף תאכל' קיץ 2012. 8-19 ביולי. פרטים מלאים ותפריטים באתר 'שף תאכל' או בטלפון  03-6912540.
.

רשימת המסעדות המשתתפות בפסטיבל 'שף תאכל'

תל אביב: אוונגרד, איטלקיה בתחנה, באבא יאגה,  דובנוב 8, דויד המלך, דרבי בר דגים (כשר), דריה, הבלינצ'ס ההונגרי (כשר), טאצה ד'ורו, טרנטינו (כשר), מונטיפיורי 7, SALT, סרגוס, פסטה מיאה, קימל, קאזה נובה,  ריבר, שרלוט. רמת גן/גבעתיים: ארטמיט (כשר מהדרין), סורה, ריבר. פתח תקווה: אלפרדו (כשר), טריאקי (כשר), ריבר, רסקה (כשר).

אור יהודה: קפה קפה נווה סביון (כשר), ברטה (כשר).

ירושלים: גבריאלה קוצ'ינה (כשר). המושבה 54 (כשר. שני סניפים עמק רפאים ובשלומציון המלכה), לארא (כשר), לה בוקה (כשר), מונטפיורי (כשר). מודיעין: תיתורה. קריית שדה התעופה: עד העצם.

בשפלה: אשדוד: בלזק. אשקלון: לונה (כשר). בת-ים: בריסטול. גדרה: מולימא, צ'וראסקו (כשר). ראשון לציון: הצדף, קאזה דו ברזיל, ריבר. רחובות: אורו (כשר), ריבר.

בדרום:

אילת: בוסטון, קאזה דו ברזיל. באר שבע: סמלינסקי טאפס בר. מושב תימורים: כדיתא (כשר).

בשרון: הוד השרון: אסיה מוניקה, טאסוס, מול השדה. הרצלייה: אושן, ביסטרו 56 (כשר), עד העצם, קולומבוס. נתניה: פורנלו (כשר), ג'קו מאכלי ים, פומדורו. רעננה: אדיסון ספוט (כשר). קיסריה: שולה.

בצפון:  פרנג'ליקו (רמת ישי), קימל בגלבוע, אידלה (נהריה), טרנטינו (לב המפרץ) שוקה (כשר. קריית ביאליק).

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן