אהבה ושוקולד

וולנטיין דיי בפתח, ועדיין נותר לכם זמן להכין ולהתכונן ולהכין מתכון שיגרום לכם להתאהב .. מתכון מבת כרמית לכדורי שוקולד פרועים וממכרים. המתכון עשיר בשוקולד ומפנק במיוחד

Print Friendly

 

צילום: אסף אמברם

צילום: אסף אמברם

כדורי שוקולד "פרועים"
האביזרים
קערת ערבוב
שקית ופטיש שניצל
שיפוד או קיסם לטבילה
נייר אפייה
המצרכים
2 חבילות מיקס קוביות בציפוי שוקולד חלב
2 חבילות מיקס שוקולד חלב פצפוצי אורז ובוטנים או פצפוצי אורז ואגוזים
150 גרם גבינת שמנת
1 כפית תמצית וניל
60 גרם חמאה מומסת
לציפוי

2 טבלאות שוקולד אגו חלב
2 כפות שמן קנולה
ההכנה

  1. מרסקים את חבילות המיקסים
  2. מניחים בקערה ושופכים חמאה מומסת ותמצית וניל, מערבבים עם כף ומוסיפים גבינת שמנת , מערבבים, מעבירים למקרר לעשר דקות ויוצרים כדורים פרועים ולא אחידים עם ידיים רטובות.
  3. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
  4. ממיסים שוקולד חלב עם שמן קנולה ובעזרת קיסם/ שיפוד טובלים בשוקולד ומניחים על נייר אפייה.
  5. מעבירים למקרר עד להתקשות השוקולד ומגישים.

    צילום: אסף אמברם

     אהבו ודאגו למגוון פינוקים קטנים ומשמחים

Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, כתבות אוכל, עם התגים , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.